Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© 123rf
Foto: © 123rf
Elke Dag Mooi

YouTube tips
Deze vloggers zijn het volgen waard

Redactie VROUW

H

Het is dé trend van het moment: vloggen op YouTube. Voor wie het even gemist heeft: vloggen houdt in dat je je dagelijks leven vastlegt op beeld. Dit zijn de vloggers die je moet volgen!

Vloggers van 20-30 jaar

Beautygloss

Mascha, de grootste beautyblogger van Nederland, vlogt al een paar jaar fulltime. Dat doet ze op haar vlogkanaal, Vloggloss. Ze neemt haar camera overal mee naartoe, zodat haar volgers kunnen meegenieten. Zo vlogde ze op het Televizier-Ring Gala en tijdens haar vakantie in San Francisco, maar filmt ze ook als ze samen met haar vriend thuis op de bank zit. Verder maakt Mascha ook nog video’s voor haar beautykanaal Beautygloss.
 

Queen of jet lags

De Nederlandse Noor won de Bloglovin’ award voor beste lifestyleblog. Op haar blog post ze vooral veel outfitfoto’s, maar ze heeft ook een YouTubekanaal voor haar Nederlandse kijkers. Heel leuk om te kijken, want ze vliegt de hele wereld over voor haar blog… en voor haar vriend die dj is.

--
Vloggers zijn de nieuwe helden
--

Vloggers van 30 jaar en ouder

Ik vrouw van jou

Scarlet en Joyce, het eerste Hollandse lesbische koppel op YouTube, vloggen vooral over de leuke dingen die ze samen doen, vooral in het weekend of tijdens hun vakanties. Waarom je ze moet volgen? Hun vlogs zijn leuk om te kijken omdat ze heel vrolijk zijn en het voelt alsof je samen met hen een dagje weg bent.

SacconeJolys

Het familiekanaal dat je niet mag missen: The SacconeJolys. Deze Ierse familie woont in Engeland en vader Jonathan en moeder Anna pakken elke dag de camera erbij om weer een nieuwe vlog te maken. Hun kinderen Eduardo en Emilia zijn zo schattig dat je spontaan nog meer vlogs wilt kijken. En ook hun 6 (!) honden, droge humor en positiviteit zorgen voor een hoog doorkijkgehalte.

Enterprise Me TV

De Nederlandse Ivana gaat op wereldreis en vlogt alles. Erg leuk, want zo kun je een kijkje nemen in Vietnam of China. Dat is toch heel anders dan lezen over je droombestemming. Momenteel is ze in India en deelt ze iedere dag haar belevenissen met het internet. Haar andere vlogs kun je terugkijken op haar kanaal.

Gerelateerde onderwerpen