Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Vrouw maakt sexy selfie van zichzelf
Foto: Hollandse Hoogte
Enquête

Wat vind jij van een vriendin
die sexy selfies post?

Redactie VROUW

T

Te dik of juist te dun, te sexy of te lelijk, te veel rimpels of juist té perfect? Afgelopen jaar ging het in de media, en ook op VROUW.nl, regelmatig over bodyshaming: het (openlijk) bekritiseren van het uiterlijk van een ander.

Mariah Carey die een paar kledingmaten is aangekomen? Haar voor- en nafoto’s gingen meteen viraal op sociale media, inclusief venijnige grapjes. 

Botox

Een plussize-model dat trots haar bikinifoto’s showt? 'Nou nou, misschien kan ze met haar figuur beter een badpak dragen.' Een oudere actrice die eerlijk is over haar botoxgebruik? 'Zonde, ze moet haar leeftijd gewoon omarmen!'

Hoe vaak krijg jij negatieve opmerkingen over je uiterlijk? En zeg eens eerlijk, maak je je zelf ook weleens schuldig aan bodyshaming? Of heb je écht geen oordeel over die veel te zware vrouw die openlijk een patatje eet? Of die ene vriendin die de ene na de andere sexy foto van zichzelf op Facebook plaatst?

Deel je mening

VROUW is benieuwd naar je mening over dit onderwerp. Vul hier anoniem de enquête in. De resultaten lees je binnenkort terug in VROUW Magazine.