Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

'Ik deed het met meester Michel'
Foto: Hollandse Hoogte | Jessica Peterson
Glossy

'Ik deed het met
meester Michel'

H

Hij was de nieuwe leraar van haar 8-jarige dochtertje, dus het leek haar geen goed idee om met hem het bed in te duiken. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan...

“Ik had twee beroerde jaren achter de rug. Een scheiding, m’n moeder verloren na een kort ziekbed, een burn-out... Maar langzamerhand kwam er weer structuur in mijn leven. Ik kreeg een andere baan die me veel minder stress opleverde en zag steeds meer de zonnige kant van het leven. Dus toen ik na de zomer mijn dochter van 8 afleverde bij groep 4, zat ik eigenlijk best goed in mijn vel.

Stiekem

Ik wilde net het klaslokaal uitlopen toen ik haar nieuwe meester tegen het lijf liep. Michel. Ergens achterin de twintig, donker haar, hip baardje, twinkelende ogen. Ik vond hem sexy. Meteen al. Eerlijk gezegd kan ik me niet eens herinneren wat hij tegen me zei; ik hoorde hem wel, maar sloeg niks op. Ik lachte en kirde, en weet nog dat ik bij het weglopen dacht: wat zal hij mij een onnozel wicht vinden. 

Toen ik een mailtje kreeg van school dat ze leesmoeders zochten, besloot ik me op te geven. Het leek me leuk en ik vond het fijn om iets voor die kleintjes te doen. Dus ging ik elke maandag en donderdag naar school om leesbegeleiding te geven. En om stiekem naar Michel te kijken. Want die liep daar natuurlijk ook rond.

Rooibostype 

We hadden al een paar keer oogcontact gehad en daarbij werd er duidelijk keihard geflirt. Op een dag kwam hij met een kop thee naar me toe. ‘Wordt het niet eens tijd dat je pauze neemt?’ zei hij. Als een mak lammetje liep ik achter hem aan. Daar stonden we dan samen in het keukentje bij de waterkoker.

‘Wat voor smaak wil je? Ben je het rooibostype of hou je van puur natuur? Of... vind je het allemaal wel lekker?” Hij keek me ondeugend aan. Ik voelde dat ik bloosde, hij was nu wel heel dichtbij. Ik kon zijn aftershave ruiken. Lekker. Ik stamelde dat ik groene thee wilde en ging iets bij hem vandaan staan. Hij was tenslotte de leraar van mijn dochter. 

Bezemhok

Toch zocht ik hem steeds weer op. Elke keer als ik leesmoeder was, hadden we onze momentjes. Telkens raakte hij me terloops aan. Heel vluchtig, maar ik voelde de druk van zijn hand nog lang nagloeien. En toen kwam die ene donderdag. Terwijl de kinderen buiten speelden, trok hij me in het bezemhok.

Voor ik het wist, stonden we te zoenen. Het was maar heel kort, maar ik was de rest van de dag van slag, kon er zelfs niet van slapen! 

Stomende avond

De volgende dag kreeg ik een app’je. Of ik wat met hem wilde drinken. Bij hem thuis. Ik kon wel duizend redenen bedenken om het niet te doen en toch sprak ik met hem af. Met kloppend hart belde ik bij hem aan. Ik voelde me net een puber, zo nerveus was ik.

Maar al snel liet ik mijn gêne varen... Het werd een stomende avond waarin ik alle verloren jaren qua seks leek te willen inhalen. 

Lustgevoelens

In het begin van mijn huwelijk was er nog wel sprake van echte lustgevoelens, maar ik kan me niet herinneren dat we toen meer dan drie standjes uitprobeerden. Het was gepassioneerd, maar het bleef wel vrij braaf tussen de lakens. Niet met Michel. Hij liet me alle hoeken van de kamer zien, zullen we maar zeggen. En ik liet het allemaal toe, ging er helemaal voor. 

De dagen erna heb ik daadwerkelijk overwogen om een relatie met hem te beginnen. Ik was echt verliefd! En dat hij mijn dochters leraar was en zoveel jonger, ach, daar moest iedereen maar aan wennen. Dat mijn ex er woest om zou zijn, vond ik eerlijk gezegd wel een leuke bijkomstigheid. 

Schoolplein

Tot ik op het schoolplein stond met de andere moeders en een van hen tegen me zei: ‘O, daar heb je Sandra. Weet je dat die het met meester Michel doet? Echt, volgens mij werkt hij het hele schoolplein af.’ Ik had het liefst ter plekke willen verdwijnen. Je zult begrijpen dat ik nooit meer met hem heb afgesproken. Maar evengoed ben ik dankbaar voor die ene nacht. Ik had het nodig.”

Jij op Vrouw

Wil jij ook iets opbiechten?

Dan kan dat hier!

Deze - en veel meer verhalen - lees je in de opgebiecht special van VROUW glossy, die nu in de winkels ligt. 

Gerelateerde onderwerpen