Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Mathilde Prins
Hoe gaat het nu met?

'Mijn man keerde na zijn vakantie
niet meer naar ons terug'

journaliste

Eline Doldersum

E

Een interview is altijd een momentopname. Daarna verandert er soms nog van alles. Daarom vroegen we 10 vrouwen, die ooit hun spraakmakende verhaal deden in VROUW magazine, hoe het nú met ze gaat. Lees hier hoe het nu met Mathilde Prins gaat. Haar man besloot na zijn vakantie om niet meer naar zijn gezin terug te keren. 

"Tien jaar geleden stonden we met z’n drieën op Schiphol om hem uit te zwaaien. Dat was de laatste keer dat ik hem heb gezien. De kinderen hebben nog wel een paar keer met hun vader afgesproken, maar goed contact is er nooit geweest."

Verdwenen 

"Hij is van de ene op de andere dag uit hun leven verdwenen, heeft met een andere vrouw een nieuw leven opgebouwd. Daar hebben ze erg veel last van gehad. Ze begrijpen niet waarom hun vader niet meer naar ze omkijkt, waarom hij niet antwoordt als ze hem een berichtje sturen, wat ze hem hebben misdaan. Dat raakt mij nog steeds enorm."

"Dat hij mij heeft ingeruild voor een ander, dat kan ik verwerken, maar dat hij zijn kinderen zó in de steek heeft gelaten zal ik hem nooit vergeven. Om het verdriet te verwerken ben ik op dit moment bezig met een boek."

Profiel gemaakt 

"Het is fijn om alles van me af te kunnen schrijven. Van mannen moest ik heel lang niets weten, maar op aandringen van mijn dochter heb ik onlangs voor de grap toch maar een profiel aangemaakt op een datingsite."

"En wat denk je? Uitgerekend daar heb ik een fantastische man ontmoet. Het is allemaal nog heel pril, maar we vinden elkaar erg leuk. De kinderen vinden het geweldig! Als de kinderen gelukkig zijn, ben ik dat ook."

In het 10-jarig jubileum nummer van VROUW magazine lees je nog 9 spraakmakende verhalen van vrouwen die eerder in ons magazine stonden. Met daarin onder andere het verhaal van Kimberley Vos, die zwanger was van haar tweede kind toen ze de diagnose ALS kreeg: 'Kimberley heeft het punt bereikt waarop ze eigenlijk niets meer kan.'