Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Hollandse Hoogte
Horoscopen

Waarom je een lange zomeravond
met een Leeuw moet doorbrengen

Lisette de Ronde

D

De warme zomeravonden kan je natuurlijk met iedereen spenderen, maar met een Leeuw om je heen zit het sowieso goed! Kletsen, feesten, of het vinden van liefde? Dit beleef je met de Leeuw. 

Eens even goed je hart luchten tijdens een warme zomeravond kan je het beste doen bij de Leeuw. Humor en charme zijn kenmerkend voor de Leeuw en zorgen ervoor dat mensen hem/haar als een fijne gesprekspartner zien.

Geen blad voor de mond

De Leeuw vrolijkt graag mensen op, maar de Leeuw is ook extravert. Pas dus op met het vragen van advies als je geen zin hebt in kritiek, want de Leeuw zal altijd eerlijk antwoord geven op je vragen en neemt daarbij geen blad voor de mond. 

De Leeuw is een echt gezelligheidsdier en verzamelt graag mensen om zich  heen. Dus heb je zin in een gezellige borrel, of wil je graag onder de mensen zijn? Sluit dan aan bij de Leeuw!  Even babbelen met z’n tweeën komt niet vaak voor, want iedereen die langsloopt wordt bij het gesprek betrokken. Dit doet hij/zij niet met opzet, maar de Leeuw trekt nou eenmaal van nature mensen aan.

Spanning

Temperament is iets wat de Leeuw past als een jas. De woorden 'saai' en 'Leeuw' zal je dan ook niet vaak in één zin horen. De Leeuw houdt van nieuwigheden en is altijd bezig met het ontdekken van nieuwe dingen. Zodra de Leeuw te maken krijgt met te veel routine gaat hij/zij zelf spanning creëren en dat kan nog weleens drama opleveren…

De kans dat de Leeuw deze zomer tot over zijn/haar oren verliefd wordt is heel aanwezig. De Leeuw is namelijk helemaal niet bang om zijn/haar liefde te laten zien en is ook nog eens ontzettend romantisch aangelegd. Maar de Leeuw is ook een tikkeltje dominant. De baas spelen wordt niet door iedereen gewaardeerd. Door een beetje op je hoede te blijven kan die vakantieliefde misschien wel uitgroeien tot een vaste relatie!