Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom je de week het beste
doormidden breekt met een Ram

Redactie VROUW

W

Wanneer jij het punt bereikt waarop de vreugde van het weekend inmiddels weer is weggeëbd, en het aankomende weekend nog ver weg lijkt, dan is daar de Ram om de week op stelten te zetten. Want met een Ram als vriendin verveel je je nooit!

Trouw

Een Ram heeft persoonlijke relaties hoog in het vaandel staan en besteedt daar veel tijd en energie aan. Je verjaardag vergeet ze nooit en wanneer je ziek en en ellendig op de bank ligt, staat zij als eerst op de stoep om je op te vrolijken (en de oren van je hoofd af te kletsen).

Energie

Rammen staan bekend om hun onuitputtelijke bron van energie. Dat is niet alleen fijn voor henzelf, maar werkt ook aanstekelijk voor de mensen in hun omgeving. Deze energie uit zich in leuke activiteiten ondernemen, maar ook in gesprekken voeren; van tijd doorbrengen met een Ram raak je zelf ook opgewekt!

Initiatiefrijk

Wanneer er iets voor de familie of vrienden georganiseerd moet worden, dan verrast de Ram telkens weer met vernieuwende ideeën. Ze maakt het anderen graag naar de zin en doet dit op haar eigen bijzondere manier. Ook voor ouderwets avonturen beleven zit je bij de Ram gebakken.

Positief

Bij een Ram is het glas eerder halfvol dan halfleeg en deze instelling draagt zij bewust en onbewust over aan haar omgeving. Wanneer je er even doorheen zit, kan een gesprek met een Ram al een wereld van verschil maken. Dus begin deze woensdag goed en pak de telefoon om even bij te kletsen! Of plan gewoon gelijk een date met je Ram-vriendin!

Herken jij jezelf als Ram, of komt de beschrijving overeen met jouw vriendschap met een Ram? Praat met ons mee! 

 

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!