Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

In de sterren

Je vriendschap
staat in de sterren

Redactie VROUW

J

Je vriendinnen zijn stuk voor stuk op hun eigen, unieke manier bijzonder en waardevol voor jou. Ben je er nog niet helemaal over uit wat je dit weekend gaat doen en met wie? Lees dan nu met welke vriendin jij wat moet ondernemen!

Ram

Het zit in de aard van de Ram om het iedereen naar de zin te maken. Zij is hier dan ook een ster in! Rammen nemen vaak het voortouw en zijn heel innovatief als het aankomt op leuke dingen ondernemen. Van alle nieuwe musea en voorstellingen is zij als eerste op de hoogte. Dus mocht je dit weekend zin hebben in nieuwe dingen, bel je Ram-vriendin!

Stier

Als je dit weekend zin hebt in quality time en goede gesprekken, dan ben je bij de Stier aan het juiste adres! De Stier is een van de meest warmbloedigste sterrenbeelden en loopt soms over van liefde. Niets fijners dan met haar en wat wijntjes je zaterdagavond doorbrengen.  

Tweelingen

Tweelingen maken pret voor twee. Ze staan bekend om hun overvloed aan enthousiasme en hebben altijd zin om leuke dingen te ondernemen. Of dat nou culturele activiteiten zijn of gewoon een lekker kopje koffie doen, zij zijn overal voor in. Dus zin in een verrassend weekend? Schroom dan niet je Tweelingen-vriendin nu te bellen!

Kreeft

De Kreeft is cultureel heel onderlegd. Ze is dol op kunst, literatuur en toneel en heeft hier echt een neusje voor. Maar ook op films zijn Kreeften helemaal gek. Met een avondje film kijken in de bioscoop doe je haar een groot plezier en zij zal je de hele avond weten te vermaken met het nadoen van de acteurs. En oh ja, vergeet de popcorn niet!

Leeuw

De Leeuw is het meest avontuurlijk van alle sterrenbeelden. Wellicht komt het deels door de naam, maar de Leeuw voelt zich het meest thuis in de natuur. Met een lange boswandeling doe je haar het meeste plezier, wel even opwarmen met een kop warme chocolademelk natuurlijk!

Maagd

Maagden zijn de meest gevoelige en vrouwelijke wezens. Dit maakt hen fijne gesprekspartners. Vaak hoef je het niet eens te vertellen als er iets met je aan de hand is, omdat zij dit perfect aanvoelen. Ook hebben zij een sterk gevoel voor mode, dus mocht je verlegen zitten om nieuwe kleding, neem dan dit weekend je Maagd-vriendin mee shoppen!

Weegschaal

Weegschalen hebben een neusje voor de goede dingen in het leven. Het zijn ultieme levensgenieters en kunnen al intens blij worden van de kleinste dingen. De Weegschaal is een fijne vriendin om eens een avond écht goed mee uit eten te gaan. Is er nog een restaurant waar je al tijden graag heen zou willen gaan? Dit weekend leent zich daar perfect voor!

Schorpioen

De Schorpioen is een romanticus bij uitstek! Met lang tafelen, goede gesprekken en lekker eten doe je haar het meeste plezier. Maar van lange boswandelingen en tripjes naar het strand is zij ook niet vies. Uiteraard gaat dat wel gepaard met fijne gesprekken over het leven en andere diepzinnige onderwerpen.

Boogschutter

Avontuur gaat hand in hand met de Boogschutter. Zij houdt niet van gebaande paadjes en gaat graag haar eigen gang. Hierdoor weet je nooit waar je terecht komt, maar dat het leuk wordt is zeker! Boogschutters zijn ook dol op weekendjes weg gaan, dus mocht je dit hele weekend nog niets gepland hebben, stel dan zeker een langere trip voor! Genieten gegarandeerd!

Steenbok

De Steenbok is een échte levensgenieter. Met een goed glaasje wijn, een stukje kaas en een goed gesprek is de Steenbok helemaal content. Met de Steenbok waan je je direct in Italië! Goede gesprekken voeren is tevens haar sterke kant, want iemand die zo goed kan luisteren als de Steenbok is altijd een fijne gesprekspartner.   

Waterman

De banden die de Waterman met haar vriendinnen onderhoudt zijn op alle vlakken bijzonder. Wellicht is haar vriendenkring in andermans ogen niet extreem groot, maar dat maakt de vriendschappen die zij wel heeft des te sterker. De Waterman vindt eigenlijk alles leuk om te doen, maar je doet haar het meeste plezier met een goed gesprek en een lekker glaasje wijn!

Vissen

Naar een museum met je Vissen-vriendin? Dan heb je geen tourguide meer nodig! Door haar sensitiviteit en gevoel voor schoonheid weet zij jou direct mee te nemen naar de pronkstukken van elk museum. Laat je vooral door haar verrassen!

Herken jij jezelf als vriendin zijnde of komt de beschrijving overeen met een van jouw vriendinnen?

 

 

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!
Van de partners van VROUW