Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

In de sterren

Is je beste vriendin een Ram?
dan zal je dit ongetwijfeld herkennen!

Redactie VROUW

E

Eén belletje en ze staat op de stoep om met jou op avontuur te gaan: de energieke Ram. Zij maakt het altijd onvergetelijk, of jullie dat avontuur nou beleven op de bank of buiten de deur. 

De Ram houdt van ontdekken, en dankzij haar moed is geen uitdaging haar te gek. Het is dan ook niets nieuws als zij voor de zoveelste keer op de proppen komt met plannen om iets te doen. Hierdoor is het onmogelijk om je te vervelen met een Ram!

Verantwoordelijk

De Ram mag dan avontuurlijk zijn, ze voelt zich wel verantwoordelijk. Na een avondje stappen zal zij dan ook degene zijn die erop staat om je thuis te brengen (en blijven aandringen door haar koppigheid). Dit bewijst dat ze altijd over je waakt.

Het maakt haar niet uit of het je verjaardag is, je ziek bent of een saaie dag hebt: de Ram kan altijd wel een reden bedenken om je te verrassen met iets leuks. Dit laat niet alleen zien dat ze aan je denkt, maar ook dat ze ontzettend veel om jou geeft. Vergeet niet om haar hetzelfde te laten zien!

Eerlijkheid 

Waar het de Ram niet aan ontbreekt, is eerlijkheid. Zij zal jou snel genoeg duidelijk maken wanneer je ongelijk hebt en dat dat nieuwe shirtje dat je hebt gekocht niets voor jou is. En of je het wil horen of niet, niks is belangrijker dan een vriendin die je op haar woord kan vertrouwen.

Herken jij je beste vriendin (of jezelf)?

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!
Van de partners van VROUW