Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Vrouwelijke Ram
Foto: Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom het geweldig is om
een Ram als bazin te hebben

Redactie VROUW

A

Als jouw bazin een Ram is, dan is hard werken niet onbekend voor je. Maar je weet dat dat niet voor niets is wanneer zij weer eens laat merken hoe dankbaar ze je is voor jouw inzet.

Energie

Rammen staan bekend om hun energie, en dat merk je ook op de werkvloer. Dagelijks rent en vliegt je bazin van de ene afspraak naar de andere. Maar zelfs dan, op de drukste momenten van de dag, maakt ze nog tijd voor je vrij als je haar nodig hebt.

Waar een Ram absoluut niet tegen kan, zijn ongemotiveerde werknemers. Zij zal het niet waarderen als je je niet volledig inzet. Daarentegen beseft zij ook dat iedereen wel eens een slechte dag heeft, en zal ze je genoeg kansen geven om te laten zien wat je in je mars hebt. Stel haar niet teleur!

Onafhankelijk

Als iets bekend in de oren moet klinken als werknemer van een Ram, is dat haar bazin niet graag toegeeft dat ze anderen nodig heeft. In vergaderingen is het duidelijk dat ze het liefst koppig kiest voor haar eigen besluit. Maar je weet ook dat als je haar steunt in wat zij doet, je dit altijd terug kan verwachten.

Ook zal een Ram niet zomaar ziek naar huis gaan. Niet alleen heeft zij graag de touwtjes in handen, maar door haar wilskracht wil zij altijd klaar staan voor haar werknemers. Daarom is zij een geweldig iemand om voor te werken!

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!