Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Taurus
Foto: Hollandse Hoogte
In de sterren

Op date met een Stier?
Dit kun je verwachten!

Redactie VROUW

H

Hoewel Stieren een rustige persoonlijkheid hebben, zijn zij in de liefde heel intens. Maar om die intensiteit uit ze te krijgen moet je ze wel eerst veroveren. Dus heb jij een date met een Stier op de planning staan? Dan is hier een aantal handvatten...

Als je op zoek bent naar een snelle one-night-stand, dan ben je aan het verkeerde adres. Stieren staan hier namelijk niet voor open. Het zijn geen avonturiers, en dit is ook zichtbaar in de date die zij plannen. Hun voorkeur ligt bij veilig en comfortabel, dus de kans op een avondje uit eten of naar de film zal groot zijn. Maar maak je geen zorgen, je zult je niet vervelen met de gezellige Stier. 

Veroveren

Om een Stier te veroveren moet je op de hoogte zijn van één ding: zij hebben hoge verwachtingen van anderen. Als jij je best niet doet, zal de Stier snel op je zijn uitgekeken. Daarentegen stellen Stieren ook hoge verwachtingen aan zichzelf, en zullen door hun vasthoudendheid niet rusten totdat zij zich hebben kunnen bewijzen tegenover jou. 

Belangrijk om te weten is dat je een relatie met een Stier nooit moet overhaasten. Zij zijn van nature erg geduldig en voorzichtig, dus kunnen er niet tegen als je opdringerig bent. Maar zodra Stieren voor iemand vallen, dan vallen ze 'hard': bindingsangst komt namelijk niet voor in hun woordenboek.

Loyaal

En als die leuke Stier dan eindelijk voor je valt, dan mag je in je handjes knijpen: Stieren staan namelijk bekend om hun loyaliteit en hebben dus alleen nog maar oog voor jou. Zij zullen er dan, door hun romantische (en tikkeltje jaloerse) kant, alles aan doen om dit wederzijds te maken.

Herken jij je date, een vriendin of misschien jezelf? Laat het ons weten!

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!