Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Wai / Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom je de werkweek volhoudt
dankzij die Tweeling-collega!

Redactie VROUW

H

Het is weer maandag, voor velen het begin van weer een werkweek. Hoewel het weekend nog tragisch ver weg is, is er één persoon die je door de langdradige werkdagen sleept: jouw Tweeling-collega!

Door haar intelligentie en creativiteit is het extra fijn om een Tweeling op de werkvloer te hebben. Want de momenten waarop jij er niet uitkomt zal zij ongetwijfeld het antwoord hebben op al jouw vragen. Maar stoor haar niet te vaak, want soms hebben Tweelingen een sterke behoefte aan tijd voor zichzelf, om hun focus weer een boost te geven. Zo blijft jouw collega scherp!

Energiek

Van dat inkak-momentje van de dag merk je vrijwel niets met die Tweeling-collega aan jouw zijde. De energieke kant van de Tweeling houdt namelijk niet alleen haar zelf actief, maar ook de mensen om haar heen. Maar of deze energie gebruikt wordt voor het werk of een gezellig onderonsje? Die keus is door een Tweeling snel gemaakt!

Wat haar overigens echt onmisbaar maakt op de werkvloer is haar lieve en sociale karakter. Dit maakt haar niet alleen een fijne collega, maar ook een goede vriendin. Dus vergeet niet om haar ook buiten werktijd een belletje te geven!

Jij op VROUW.nl

Heb jij ook zo'n bijzondere collega waar jij ons over wil vertellen?  

Laat hier je gegevens en verhaal achter!

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!