Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Maxim Savva / Hollandse Hoogte
In de sterren

Het gezelligheidsdier van de dierenriem:
Genieten van de zomer doe je samen met een Leeuw

Redactie VROUW

E

Een graad of 25, volle zon en geen wolkje aan de lucht: met dit warme weer is er niks beter dan gezellig tijd door te brengen met jouw goede vriendin de Leeuw.

Leeuwen genieten als echte zonaanbidders intens van de zomer. Met een hittegolf als deze is het dan ook onmogelijk voor dit sterrenbeeld om chagrijnig thuis te gaan zitten. Grote kans dus dat jij een dezer dagen door haar wordt meegesleurd naar het strand om zonnestralen tot jullie te nemen. Wie weet met een cocktail of 3.

Geen zin om te luieren op een kleedje in het zand? Geen probleem! De Leeuw kent nog wel een aantal geschikte, avontuurlijke activiteiten voor tijdens het zonnige weer. De Leeuw is namelijk het sterrenbeeld met de meeste moed en elke Leeuw bezit een hoge dosis creativiteit. Tijd om die cocktail opzij te schuiven en die waterski's vast te maken!

Extravert

De Leeuw staat bekend om haar grote aantal vriendinnen. Dit komt doordat Leeuwen hele extraverte mensen zijn die genieten van sociaal contact. Neem het haar dus niet kwalijk als die uitnodiging iets later komt, zij doet er alles aan om haar aandacht eerlijk te verdelen. Heb je haar nu nodig? Bel haar dan op, want voor een vriendin in nood komt ze direct!

Sociaal gezien is de Leeuw een drukke tante, maar dat maakt het extra leuk wanneer jullie elkaar weer kunnen zien. Dankzij haar humor en liefhebbende karakter is er niks beter dan samen met haar tijd door te brengen. Vergeet dus niet een plekje in de agenda van jouw favoriete Leeuw te bemachtigen tijdens deze mooie dagen en geniet!

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!