Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Image Source/Emely | Hollandse Hoogte
In de sterren

Ben jij moeder van een Leeuw?
Dan heb je je handen vol!

Redactie VROUW

E

Een Leeuwenwelpje is een vrolijk, liefhebbend en gemotiveerd kind, maar kan zich gedragen als een echte diva!

Als er iets belangrijk is voor de kleine Leeuw, is het aandacht. Dat eist hij niet alleen op van zijn ouders, maar ook van vriendjes en vriendinnetjes. Het is voor Leeuwen vrijwel onmogelijk om niet op te scheppen over hun avontuurlijke leventjes, die zij beleven in het echt maar ook in hun creatieve hoofdjes.

Ook al gaan zij graag op avontuur, Leeuwen-kinderen vinden het net als echte leeuwen heerlijk af en toe lui te zijn. Tegen bankhangen voor de televisie of een extra dutje zeggen zij zeker geen nee! Als de koppige Leeuwenkoning(in) des huizes laat je kind zeker merken waar hij/zij het meeste zin in heeft. Je kind verwacht dan ook geen tegenspraak.

Rechtvaardig

Hoewel Leeuwenkindjes soms erg bazig kunnen zijn, vinden zij rechtvaardigheid heel belangrijk. Wanneer ze zien dat iemand gepest wordt, grijpen ze in. Worden ze zelf terechtgewezen na een fout, dan accepteren ze dit vrij makkelijk. 

Niet alleen dat laat zien dat Leeuwtjes geboren leiders zijn. Het zijn namelijk ambitieuze wezentjes die graag presteren en daarom veel van zichzelf vergen. Aanmoedigen is goed, maar let op dat zij zichzelf niet voorbij lopen!

Bovenal houdt de kleine Leeuw van het geven en ontvangen van veel liefde. Een kusje, knuffel of een aai over hun bol, een Leeuwenkind wordt er zielsgelukkig van. Vergeet dus niet om te laten zien hoeveel je van jouw Leeuwtje houdt!

Heb jij of ben jij een Leeuw en herken jij het karakter? Laat het ons weten!

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!