Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

In de sterren

Is je zus een Maagd?
Dan heb je altijd een schouder om op te huilen!

Naomi Defoer

A

Als jouw zus een Maagd is (als sterrenbeeld, natuurlijk) dan heb je het getroffen! Ze is bijzonder intelligent en heeft op elke vraag wel een antwoord, bovendien zijn je diepste geheimen veilig bij haar. Wat wil je nog meer? 

Een Maagd is een typisch geval 'stille wateren, diepe gronden'. Ze kan afstandelijk overkomen, maar jij weet als geen ander dat dit slechts schone schijn is. Doen alsof alles goed gaat, is voor de Maagd een afweermiddel, maar jij prikt dwars door haar nuchterheid heen.

Haar emoties

Bovendien ben jij een van de weinigen aan wie ze haar emoties laat zien. Een Maagd is ijverig en perfectionistisch. Dit kan wel eens vervelend zijn maar is zeker ook in je voordeel; ze is namelijk nauwkeurig, zal nooit half werk afleveren en geeft doordachte adviezen. 

Naast de nauwkeurigheid, houdt ze van een opgeruimd huis en heeft ze een hekel aan viezigheid. Hygiëne staat bij haar hoog in het vaandel. Voor jou een stok achter de deur want dan haal je, voordat ze op de koffie komt, tenminste weer eens de stofzuiger door het huis. 

Een Maagd is niet alleen een goede zus, maar ook je beste vriendin. Ze is eerlijk, loyaal, behulpzaam en vastberaden. (Huwelijks)problemen? Klop dan even bij haar aan. Ze heeft een scherp inzicht in je problemen, leeft met je mee en kan je zeker een aantal praktische tips geven. Ze komt vrolijk over en is ad rem, waardoor je flink met haar kunt lachen.

Horoscopen op VROUW.nl

Jouw persoonlijke horoscoop lezen op VROUW.nl? Bekijk hier jouw dag-, week-, seizoens- of jaarhoroscoop! 

En, wat vind jij? Laat je horen!