Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Wai / Ikon Images / Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom je dit weekend een lekkere herfstwandeling
met een Weegschaal-vriendin moet maken

Redactie VROUW

D

De bladeren aan de bomen verkleuren en de temperatuur begint te dalen. Het is weer herfst, een prachtig seizoen om door de bossen of de duinen te wandelen. Maar wie is de perfecte persoon om mee op stap te gaan? De Weegschaal lijkt ons een echte aanrader!

Bang dat het gesprek vastloopt, terwijl jullie nog een aardig stukje verder moeten? Maak je geen zorgen! Waar Weegschalen bekend om staan, is dat het hele sociale mensen zijn: een perfecte combinatie van babbelaar en aandachtige luisteraar. 

Erg intelligent

Maar naast praten (en lachen!), kun je tijdens een wandeling met de Weegschaal ook iets opsteken. Dit sterrenbeeld is namelijk erg intelligent. Zit je in de knoop met iets en weet je niet meer wat je ermee aan moet? Vraag dan zeker advies aan die verstandige Weegschaal! 

Niet alleen de fijne gesprekken zullen bijdragen aan een ontspannen wandeling. De Weegschaal draagt namelijk een bepaalde rust met zich mee en het is bijna onmogelijk om daar niet door aangestoken te worden. Vergeet je drukke baan voor even en voel je schouders losser worden tijdens een wandeling met deze fijne persoon.

Maar de grootste reden om die stappen samen met een Weegschaal te zetten, is dat achter dit sterrenbeeld hele lieve, gezellige en interessante mensen schuilgaan. Dus waar wacht je nog op? Trek je wandelschoenen aan en sleur die Weegschaal mee op pad!