Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Wai IKON IMAGES / Hollandse Hoogte
In de sterren

Zó intens is
jouw Schorpioen-partner echt

Naomi Defoer

H

Heb je (net) een relatie met een Schorpioen? Dan weet je vast hoe grenzeloos de passie kan zijn. Maar hoe zit je Schorpioen-partner verder in elkaar? 
 

Geen enkel sterrenbeeld in de dierenriem is zo intens als de Schorpioen. Enorm positief want jullie vrijen de sterren van de hemel. Maar ook een tikkeltje duister, omdat je niet altijd weet wat je kan verwachten. Zo vriendelijk als de ene Schorpioen kan zijn, zo kil kan de andere Schorpioen overkomen.

Tijdens jullie eerste ontmoeting

Dat heb je wellicht tijdens jullie eerste ontmoeting al wel gemerkt. De vragen vlogen je om de oren en er werd diep gegraven om alles uit te vogelen. Elk detail werd besproken en je voelde je aardig gecontroleerd.

Maar heb je het eenmaal voor elkaar, dan zal de Schorpioen-partner zeker voor je vechten. Het masker van onberekenbaarheid gaat af en de sterke wil om met jou verder te gaan komt naar voren. Je zult het respect krijgen dat je verdient en je Schorpioen-partner zal loyaal aan je zijn. Naast de vrijgevigheid heeft de Schorpioen een enorme drive, waardoor jij ook gemotiveerd wordt. Eén ding is zeker: met een Schorpioen als partner is het nooit saai.