Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Susan Hassmann / Ikon Images / Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom de Schorpioen zich makkelijker
door de feestmaand heen slaat

Redactie VROUW

D

De feestelijkste maand van het jaar staat alweer voor de deur en dat betekent dat niet alleen onze portemonnee, maar ook wijzelf aan het eind van het jaar vrijwel leeg zullen zijn. Hoewel menigeen door al het gestress de moed in de schoenen zakt, is de Schorpioen een van de weinigen die zich er redelijk soepel doorheen slaat.

Met de lange wensenlijstjes, vele voorbereidingen en onvermijdbare verplichtingen is één eigenschap die de Schorpioen bezit een jaloersmakende: focus. Laat het plannen aan dit sterrenbeeld over en de feestdagen zullen (bijna) perfect geregeld zijn. Dat Schorpioenen soms een tikkeltje obsessief zijn draagt hier natuurlijk ook aan bij.

Een liefdevol persoon

En denk maar niet dat Schorpioenen het erg vinden om de planning op zich te nemen, want dit sterrenbeeld houdt van het hebben van controle. Hierdoor weten zij zeker dat alles verloopt zoals het moet. Daarnaast ontbreekt het hen niet aan energie en steken zij dit maar al te graag in het blij maken van anderen. Roep hen een halt toe als zij ál hun energie steken in de feestdagen, want door hun passie vergeten Schorpioenen soms dat er meer is dan alleen dit doel!

Ken je veel mensen die het niet kunnen weerstaan om de naam op het door hen getrokken lootje te delen met anderen, of hun mond voorbij praten over wat er in die ene surprise zit? Dat zal dan zeker geen Schorpioen geweest zijn. Dit sterrenbeeld kan namelijk heel goed een geheimpje bewaren en zal niet zwichten voor gesmeek. De ideale persoon als je een verrassing ook daadwerkelijk een verrassing wil houden!

Maar het allerbelangrijkste is dat de Schorpioen een liefdevol persoon is en ontzettend veel moeite zal steken in het verzorgen van het perfecte cadeau of een geweldige dag. Vergeet dus zeker niet om Schorpioenen te laten zien hoe fijn je het vindt om met hen deze feestelijke dagen door te mogen brengen!