Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Een Boogschutter
Foto: Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom iedereen met kerst
een Boogschutter nodig heeft

Lisette de Ronde

B

Breng jij dit jaar de feestdagen door met een Boogschutter? Wat een geluk! Wij zetten de redenen waarom iedereen met kerst een Boogschutter nodig heeft op een rijtje:

Is de kalkoen aangebrand en zijn de aardappels veel te gaar? Geen zorgen: de Boogschutter blijft namelijk altijd optimistisch. Want mocht het kerstdiner in de soep lopen dan zal zij er voor zorgen dat het toch een goede afloop krijgt. Zodat jullie later met z’n allen alsnog kunnen genieten van een feestmaal.

Lastige onderwerpen

De kans dat het aan tafel een saaie bedoening wordt als er een Boogschutter bij zit, is nihil. Het gevoel voor humor wat zij heeft is namelijk geweldig. Maar pas wel op, want de Boogschutter neemt geen blad voor de mond, en dan willen die grappen nog wel eens hard aankomen. Wil je dat het kerstdiner niet uitloopt op een groot drama? Pas dan op met lastige onderwerpen. De Boogschutter kan hier namelijk wat tactloos op reageren.

Het is het leukst als iedereen met kerst aandacht krijgt. Met een Boogschutter in de buurt komt dat wel goed. Ze staat namelijk meestal aan de kant van de onderdrukten in de maatschappij en is bereid om er alles aan te doen dat ook zij krijgen wat ze verdienen.

Liefde

Wordt dit de eerste keer dat je nieuwe vlam mee gaat? Maakt hij zijn debuut tijdens het kerstdiner? Wees dan niet bang dat je ouders hem niet goedkeuren, want de Boogschutter is ontzettend oprecht in de liefde. Daarnaast is hij betrouwbaar en voelt hij zich verantwoordelijk voor de ouderen in de familie. Ook kan je hem met een gerust hart naast je kritische broer of vervelende oom zetten, want de Boogschutter legt makkelijk contact en is een goede luisteraar.

Meer over horoscopen lezen? Hier vind je je dag-, week en jaarhoroscoop!