Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
In de sterren

Dit staat er in de sterren
Voor jou en je beste vriendin

Lisette de Ronde

K

Kun je haar voor alles midden in de nacht bellen, of vertrouw je je diepste geheimen liever aan iemand anders toe? Dit zeggen de sterren over jouw beste vriendin! 

RAM

Is jouw beste vriendin een Ram? Dan herken je vast en zeker dat ze een echte vechter is. Wanneer je haar met iets confronteert zal ze niet snel toegeven, maar aan de andere kant zal ze je ook altijd beschermen en aanmoedigen je dromen na te jagen. 

STIER

Als je aan iemand een goede vriendin hebt dan is het wel de Stier. In plaats van vele vage vrienden heeft de Stier liever een paar écht goede vriendschappen. En deze behandelt ze dan ook echt alsof het familie is.

TWEELINGEN

De Tweeling is met van alles en nog wat bezig en dat houdt de vriendschap interessant. Ze praat de oren van je hoofd en wil graag al haar ervaringen delen. Ook voor de sappigste roddels kan je het beste bij een Tweeling aankloppen. 

KREEFT

Zeg je verzorgend, dan zeg je Kreeft. Het liefst doen ze dingen voor anderen waardoor ze zichzelf nog weleens vergeten. Toch is dit wat ze graag doen, want ze voelen zich nou eenmaal goed bij het helpen van anderen.

LEEUW

Plezier in het leven en enthousiasme staan centraal in de vriendschap met een Leeuw. Het is dan ook moeilijk om níet bevriend te raken met een Leeuw. Een positieve kijk op de toekomst en geen oude koeien uit de sloot halen zorgen ervoor dat iedereen een Leeuw aan haar zijde wil hebben.

MAAGD

Misschien wat afstandelijk, maar dat komt omdat Maagden graag helder denken en minder ingaan op emoties. Je beste vriendin een maagd? Dan weet je zeker dat je altijd een eerlijk advies krijgt! 

WEEGSCHAAL

Spanning, nieuwigheid en avontuur zijn voor een Weegschaal heel belangrijk. Met een Weegschaal-vriendin weet je dat je altijd iets spannends gaat doen. Problemen in je vriendengroep? Ook dan zorgt de Weegschaal ervoor dat het wordt opgelost.

SCHORPIOEN

Jaren geleden een akkefietje gehad met een Schorpioen? Zet je geld er maar op in dat ze dat nog weet! Vergeven vindt ze moeilijk, maar als je anderzijds iets goeds hebt gedaan voor de Schorpioen zal ze dit ook altijd onthouden en waardeert ze deze acties enorm.

BOOGSCHUTTER

De harde waarheid krijg je zonder problemen op je bordje van de Boogschutter. Precies de reden dat je voor lastige vragen altijd bij haar kunt aankloppen! En geen zorgen dat het een vervelend gesprek wordt, want de Boogschutter doet dit allemaal met humor.

STEENBOK

Vraag jij je wel eens af waar je vriendin allemaal mee bezig is? Dan is het vast een Steenbok, want die zijn behoorlijk mysterieus. Misschien kan je niet altijd een peil op haar trekken, aan één ding hoef je niet te twijfelen en dat is dat ze er altijd zal zijn om je te helpen, zonder hier iets voor terug te verwachten. 

WATERMAN

Zit je flink in de put? Klop dan aan bij een Waterman. Ondanks het afstandelijke uiterlijk, zal de Waterman er alles aan doen om haar vrienden te helpen.

VISSEN

Gevoelig en spiritueel. Vissen willen vriendin met ernstige problemen graag helpen. Toch is het niet altijd even handig om met serieuze problemen naar Vissen toe te stappen, want jouw moeilijkheden rekenen ze zichzelf heel erg aan.