Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Man en vrouw blij
Foto: Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom je Valentijnsdag het best kan doorbrengen
met een Kreeft

Kiki van der Meijden

I

Is jouw partner een Kreeft? Dan kan je rekenen op een prachtige Valentijnsdag. De Kreeft is namelijk een ongelofelijke romanticus. De Kreeft is het emotioneelst van alle sterrenbeelden en heeft heel veel liefde te geven. Ideaal dus om even met een Kreeft te knuffelen deze Valentijnsdag. Of de Kreeft nou je partner, vriendin of moeder is.

Een Kreeft is gevoeliger dan je denkt en een ongelofelijke romanticus. Je kunt dus zeker een leuke verrassing verwachten als je partner een Kreeft is. Probeer ook een keer iets romantisch te organiseren voor je partner. Een Kreeft zal ontzettend gecharmeerd zijn van een lief gebaar. Denk aan een massage, lekker eten of een lieve brief.

Loyale vriendin

Je zit goed als je vriendin een Kreeft is, die zijn namelijk enorm loyaal. Een Kreeft wil graag in contact blijven met iedereen die ooit een vriend is geweest. Het is voor haar makkelijker om een vriendschap te onderhouden dan om nieuwe personen te vertrouwen.

Een Kreeft heeft ook een groot inlevingsvermogen en kan zich door haar grote verbeeldingskracht heel goed inleven in situaties van vrienden. Let wel op: een Kreeft heeft een heel goed geheugen en heeft moeite met vergeven en vergeten. Heb je ruzie met je Kreeftvriendin? Dan is dit het moment om iets liefs voor haar te doen en elkaar weer in de armen te sluiten.

Liefdevolle moeder

Een Kreeft ziet zichzelf als de beschermer van het gezin. De Kreeft staat dan ook bekend als de perfecte moeder met een scherp moederinstinct. Ze zijn het meest verzorgende sterrenbeeld en hebben onvoorwaardelijke liefde voor hun familie en vrienden.

Als je een Kreeft als moeder hebt weet zij vaak nog eerder dat je ergens mee zit dan jij zelf. Ze kan soms een beetje overbezorgd zijn, maar dat is puur vanuit liefde. Je moeder zal al blij zijn als je vandaag even een kopje thee komt drinken, zolang het met jou goed gaat is het voor je Kreeftmoeder goed.

En, wat vind jij? Laat je horen!