Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

In de sterren

Waarom dit weekend
nog leuker wordt met je Vissen-vriendin

Lisette de Ronde

N

Nog even en het weekend is begonnen! Wilde plannen of liever een rustig avondje op de bank? Dit kun je doen met je Vissen-vriendin! 

De kroeg in

Spring jij vanavond met een Vissen de dansvloer op? Grote kans dat je een mysterieuze avond tegemoet gaat. Want Vissen zijn vaak wat geheimzinnig en vaag, wat betekent dat tot het laatste moment twijfelen over welke discotheek het wordt of aan welke bar jullie gaan hangen, heel normaal voor haar is.

Dus neem het voortouw en sleep de Vissen mee naar de plek waar jíj graag heen wilt. Goed gehumeurd en sympathiek als ze zijn, zullen ze op elk voorstel goed reageren en wordt het sowieso een leuke avond! 

Rustig avondje

Liever een avond relaxed op de bank hangen onder het genot van een glas wijn? Ook daar zijn Vissen wel voor te porren. Vissen bieden een luisterend oor en zijn dan ook nooit egoïstisch. Ze geven liever dan dat ze krijgen en dat komt goed uit als je eens even goed je hart wilt luchten of gewoon je verhaal kwijt wilt.

Heb je een groot geheim dat je met iemand wil delen? Ook daarvoor ben je bij Vissen aan het juiste adres, want zo trouw als ze zijn, zullen ze nooit iets doorspelen wat niet voor andere oren bedoeld is.

Cultuur snuiven

Staat er bij jou voor aankomende zondagmiddag een museumbezoek op de planning, dan zal jouw Vissen-vriendin staan te springen om mee te gaan. Als fantasierijk persoon laat ze jou zonder moeite zien dat die abstracte kunst toch niet zo abstract is.

Een beetje geduld is wel nodig, want aangezien Vissen heel goed kunnen wegdromen, kan het goed zijn dat de Vissen nog voor het eerste doek staat, terwijl jij al aan het einde van de route bent. 

Alles wat je wilt weten over jouw horoscoop!