Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom seks met sterrenbeeld Vissen
zo ontzettend fijn is

journalist

Elien Andersen

O

Oeh la la, als we de sterren moeten geloven, wordt dit een stomend heet jaar tussen de lakens voor sterrenbeeld Vissen. Alhoewel, lakens… Vissen hebben erg graag seks in het water. Dus laat die zomervakantie-sur-mer maar komen! Waarom dit sterrenbeeld haar bedpartner wel heel rode oortjes bezorgt, lees je hier.

Charmante vrouwen

Er is geen ontkennen aan: een vrouwelijke Vissen heeft het woord 'charmant' uitgevonden. Gooi drie prachtige vrouwen à la Marilyn Monroe, Kate Moss en Koningin Máxima in de blender en tata: daar is een Vissen.

Vrouwen die jarig zijn tussen 19 februari en 20 maart zijn enorm romantisch en doen heel wat mannenharten een (paar) tikje(s) sneller kloppen. Een Vissen weet wat ze wil in bed.

Langzaam, graag!

Voor een vluggertje ben je bij een Vissen meestal niet aan het juiste adres, ze neemt namelijk graag haar tijd. Het is niet voor niks dat dit teken wordt geassocieerd met vrouwelijke godheden zoals Aphrodite. Lief, teder en zacht zijn karaktertrekken van dit erotische sterrenbeeld. Een kaarsje aan, een lekker flesje wijn erbij en Sexual Healing uit de speakers... als Vis is niets jou teveel in de slaapkamer.

Dominant in bed

De verleidelijke Vissen is een liefdevolle (bed)partner; ze overlaadt haar bedgenoot met affectie. Vissen zijn empathisch en gevoelig, maar in bed vooral dominant. Een beetje Vissen zit graag bovenop en is niet vies van wat experimenteren: dit sterrenbeeld is actief en hartstochtelijk.

Ook sta je open voor nieuwe dingen en avontuur. Oók in bed. Dit jaar zit je lekker in je vel en ervaar je ook seksueel gezien heel veel liefde. Ben je single? Dan ga je je niet vervelen. Door jouw onweerstaanbare uitstraling trek je veel mensen aan. 

Dé sterrenbeelden voor seks met een Vissen

Lang niet alle sterrenbeelden matchen goed in bed met een Vissen. Er zijn drie sterrenbeelden waarmee het vuur er horizontaal vanaf spat: met een Schorpioen is er een grote aantrekkingskracht en intensiteit. Ook tot een Stier voelt dit sterrenbeeld zich als een magneet aangetrokken. En een Vissen in bed met een Kreeft? Blikseminslag!

Het zal je niet verbazen, maar een Vissen heeft de allerbeste en meest intense seks met een… Vissen. We leven al mee met de buren van een Vissen-stel. Dit is namelijk één en al spanning, erotiek en romantiek.

Meer horoscopen vind je hier!