Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Met een Leeuw de vakantiekoffer induiken betekent gegarandeerd avontuur
Foto: Stephen Lux | Hollandse Hoogte
In de sterren

Waarom je graag met sterrenbeeld Leeuw
de vakantiekoffer induikt

journalist

Elien Andersen

D

Deze heerlijke zomermaand is het sterrenbeeld Leeuw jarig. En laat dit sterrenbeeld nou garant staan voor wat spanning en sensatie. Oftewel: de ideale vakantiepartner om eens goed mee de tent in te duiken. Of caravan. Of slaapzak. Of zee. Of de boot.

Heb jij een vriend of vriendin die het sterrenbeeld Leeuw heeft? Halleluja, dit is namelijk een heel fijne vakantiepartner. Je leest hier waarom jullie een top-vakantie gaan hebben. 

Vuurteken

Leeuwen zijn vurige medemensen. Niet voor niets is dit een vuurteken. Ben je op zoek naar wat out-of-the-box denken? Dan ben je bij een Leeuw aan het juiste adres. Of je nu houdt van wildkamperen, een gokje wagen in het casino of wat thrill seeking op het water: met dit sterrenbeeld zit je geramd qua avontuur.

Tikje extravagant

Het mag allemaal wel wat spaarcentjes kosten, want dit sterrenbeeld is niet vies van een beetje luxe. Stel jij dus Zanzibar, Dubai of Miami voor – dan weet de lieve Leeuw niet hoe snel hij zijn of haar koffers moet pakken.

Een beetje warm graag

Ook niet onbelangrijk: het klimaat. Ben jij IJsland-fan? Bespaar jezelf een hoop ellende en ga vooral niet met een Leeuw. Leeuwen houden van zon, en de zon houdt van Leeuwen. Naast de liefde voor avontuur, staat de leeuw ook bekend om zijn ijdelheid. Overdag zonnen en ’s avonds zijn of haar gebruinde huid showen in vers geshopte kleding? Ook dat is aan dit sterrenbeeld wel besteed.

Van Ibiza tot Monaco

Het fijne van dit teken is dat ze eigenlijk overal wel voor te porren zijn, als het maar lekker warm is. Ga met jouw Leeuw lekker kamperen in La Douce France, op woestijnsafari in Dubai, surfen in Zanzibar of lekker luieren in Nice. Wat jullie ook gaan doen: met een Leeuw duikt iedereen graag de vakantiekoffer in!