Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte/EyeEm Mobile GmbH
In de sterren

Ga het avontuur aan
met een Waterman!

Lisette de Ronde

Z

Zin een een gek avontuur of om een keer lekker out of the box te denken? Zorg dan dat je een afspraak maakt met de Waterman, want dat is allesbehalve saai!

Een avondje stappen voor de boeg? Houd dan rekening met uitbundig dansen, in een over de top outfit met glitters, felle kleuren en rood gestifte lippen. Saai? Dat is het enige woord wat je niet terugvindt in het vocabulaire van de Waterman. Als je zin hebt om een avondje rustig aan de bar te hangen ben je bij je Waterman-vriendin/zus/moeder niet aan het juiste adres. Zij zal er juist alles aan doen om in de spotlights te staan. 

 

Vriendschap

Vaak wordt er van vrouwen die niet op hun mondje zijn gevallen, zoals de Waterman, gedacht dat ze vriendschappen flink kunnen verwaarlozen. Maar ho, voor een Waterman hoeft echt niet alles te wijken voor roem. Een Waterman is juist ontzettend loyaal aan haar vriendinnen. Ondanks dat je als vriendin van een Waterman niet de enige zal zijn die graag in haar buurt wil zijn, zal ze jou altijd boven haar andere fans verkiezen. 

Liefde

Het duurt even voordat de Waterman overtuigt is is dat ze haar vrijheid moet laten gaan, maar zodra ze doorheeft dat die vlam écht fantastisch is, zal ze alles voor hem of haar overhebben. Zorg wel, wanneer je voor een Waterman-liefde kiest, dat je haar altijd geboeid weet te houden. Ze heeft een lange adem, dus zal je zeker een paar herkansingen gunnen, maar mocht het te lang duren voordat je haar uitdaagt, is ze weg. En echt weg, want aandacht komt ze niet te kort. 

Carrière

Is het dan alleen maar feest en gekkigheid? Nee hoor, de Waterman is een echte wereldverbeteraar. Lastige zaken met moeilijke morele dilemma’s zal zij op een manier oplossen, waarbij er ook aan de zwakkere wordt gedacht. En dit doet ze niet alleen uit gevoel: ook met haar intelligentie zit het goed. Wanneer ze iemand helpt, weet ze dus echt waar ze mee bezig is. Is het excentrieke dan helemaal niet meer zichtbaar op de werkvloer? Geen zorgen, alles wat ze op kantoor doet, doet ze met de nodige creativiteit.