Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Romantisch stel
Foto: Hollandse hoogte
In de sterren

Beleef de romantiek
met een Vissen-vrouw

Lisette de Ronde

L

Liefde of vriendschap, voor de Vissen-vrouw maakt het niet uit. Als er maar genoeg romantiek bij komt kijken, wil zij iedereen daarbij betrekken. Wil jij de romantiek tot een hoogtepunt brengen? Zorg dan dat je haar om je heen hebt!

Urenlang dromen over de volmaakte date. In je hoofd heb je al minstens tien keer bedacht wat de perfecte outfit is en stiekem heb je een rijtje met leukste gespreksonderwerpen uit je hoofd geleerd, die uiteraard allesbehalve cliché zijn.

Fantasierijk

De Vissen is enorm fantasierijk en kan dan ook het maximale uit een date halen. Terwijl jij nog dacht aan een braaf hapje eten of een relaxed bioscoopbezoek, kun je ervan uitgaan dat de Vissen een veel spectaculairdere date in gedachte heeft. Disneyland? Abseilen? Niks is de Vissen te gek!

Met de liefde zit het bij de Vissen-vrouw wel goed. Ze is een zacht mens en zit vol gevoel. Je kunt bij haar flink je hart luchten, daar staat ze voor open. Sterker nog, zodra ze merkt dat jij ergens verdriet om hebt, zal ze hier zelf ook kapot van zijn.

Gevoelige aard

De Vissen-vrouw is heel aanhankelijk en heeft er geen moeite mee om zichzelf op een tweede plek te zetten, zodat jij altijd eerst alle aandacht krijgt. Dat noemen we nog eens echte liefde.

Maar let op, want als er te veel gevoel bij de Vissen komt kijken, wil ze nog weleens over-emotioneel worden. Dit kun je voorkomen door haar niet met ál je problemen op te zadelen. Die gevoelige aard kan er ook nog weleens voor zorgen dat ze de verkeerde beslissingen neemt.

Koesteren

De Vissen-vrouw heeft iemand nodig die haar heel veel liefde geeft en tevens stabiel genoeg is. Romantiek linkt een Vissen niet alleen aan een liefdespartner, maar ook aan vrienden die ze overlaadt met liefde.

En ben je jarig? Dan kun je er vergif op innemen dat het eerste belletje op jouw feestdag van je Vissen-vriendin komt, en staat er ook een lief cadeautje op je te wachten. Vriendschap gaat voor een Vissen-vriendin gepaard met ladingen liefde. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is dat heel erg koesteren!