Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Hollandse Hoogte
In de sterren

Ben je Steenbok en nog altijd vrijgezel?
Dit is waarom

Redactie VROUW

K

Koud, vrekkig, onverschillig en star. Het zijn de eigenschappen die het moeilijk maken om een Steenbok voor je te winnen. Maar er is zeker nog hoop voor de vrijgezelle Steenbokken onder ons.

Wie het aandurft met een Steenbok, moet zich voorbereiden op een hoop compromissen sluiten. Het moeilijke karakter van een Steenbok kan het lastig maken voor cupido om de pijl recht in het hart te raken.

Mensen die geboren zijn tussen 22 december en 20 januari - en dus Steenbok zijn - hebben een speciale gebruiksaanwijzing voor de omgang op liefdesgebied. Als je weet hoe je deze kunt toepassen, ga je gegarandeerd een leuke tijd tegemoet.

 

Slechte leugenaar 

Niets is zo vervelend als niet weten waar je aan toe bent. Als je het gevoel hebt dat de Steenbok je in de friendzone heeft gezet, kun je dit het beste recht op de man af vragen. Liegen is een eigenschap die de Steenbok niet onder de knie heeft.

Zit je niet in de friendzone, dan is het aan te raden om er voor de volle honderd procent voor te gaan. Iemand die eenmaal is doorgedrongen tot het leven van een Steenbok, kan rekenen op een stabiel leven. Het sterrenbeeld staat bekend om haar discipline en verantwoordelijkheid. Het is iemand die je behoedt voor het maken van domme besluiten of ondoordachte acties.

Betrouwbaar

Sappige roddels en smeuïge verhalen… Aan de Steenbok kun je letterlijk alles vertellen. Je verhaal is in veilige handen bij deze betrouwbare vriend(in). Wees daarom niet bang om je diepste geheimen te delen. De Steenbok is zo gesloten als een oester.  

Sfeermaker

Heb je geen zin in dat verjaardagsfeestje waar die vervelende oudoom gegarandeerd weer zure grappen maakt? Zorg dan dat je een Steenbok aan je zijde hebt. Deze zal er namelijk voor zorgen dat het feestje, waar jij als een berg tegenop ziet, toch nog leuk wordt.

Dit sterrenbeeld heeft gegarandeerd een goede dosis humor en de vlijmscherpe grappen zullen ervoor zorgen dat het toch nog leuk wordt. 

Niet alleen op feestjes is de Steenbok een goede metgezel, ze is namelijk altijd een goede sfeermaker. Waar je ook bent of wat je ook doet; eigenlijk wil iedereen een Steenbok als lover hebben.