Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
In de sterren

Dit is waarom de Waterman
een goede vriendin is

Redactie VROUW

Z

Ze hangt meteen aan de lijn als er een leuk feestje op de agenda staat, maar zal ook altijd voor je klaar staan op donkere dagen. Iedereen prijst zich gelukkig met een Waterman als vriendin.

Op het moment dat ze aan de telefoon hangt om je uit te nodigen voor een feestje, weet je dat je eigenlijk geen nee kunt zeggen. De Waterman is met haar creatieve brein altijd in staat om de leukste feestjes eruit te pikken. Met haar eigenaardige ideeën kom je op plekken waar je zelf in eerste instantie niet op was gekomen. Er gaat letterlijk een wereld voor je open.

Succesavond 

Eenmaal aangekomen op het feestje wil je liever niet dat de Waterman te ver van je zijde wijkt. Met haar weet je zeker dat het een succesavond wordt. Ze is bijzonder sociaal en heeft veel aanspraak. Haar karakter vergroot je kans om leuke nieuwe contacten op te doen en dat is altijd mooi meegenomen.

Positieve draai 

De eigenaardige Waterman is ook nog eens creatief. Die creativiteit komt goed van pas als jij niet lekker in je vel zit. De Waterman is er niet alleen in tijden van plezier, maar ook zeker tijdens de donkere dagen.

Je kan altijd je hart bij haar luchten, helemaal als je het allemaal even niet meer ziet zitten. Zij weet je uit het dal te halen en er een positieve draai aan te geven.

Emoties de baas blijven

De vriendelijke Waterman draait haar hand niet om voor jouw moeilijkheden. Het is voor jou heel fijn dat ze je altijd serieus neemt. Ze denkt met je mee en pakt jouw problemen aan, zoals je je eigen problemen ook zou aanpakken.

De Waterman blijft objectief en zal haar emoties niet de baas laten spelen. Na een goed gesprek met haar, komen jullie samen tot een logische oplossing. Kunnen jullie daarna weer een leuk uitje plannen!

Jij op vrouw.nl

Heb jij iets bijzonders meegemaakt met je beste vriendin? 

Laat het ons weten!