Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lisa Portengen. © Anne Lakeman.
In het nieuws

In het filmpje geven 3 vrouwen uit Lisa haar Smart&Sexy team tips!
Smart&Sexy op de foto

Redactie VROUW

W

Wat gebeurt er met jou als je een camera ziet? Pak je meteen jouw podium als een waar model en tover je je mooiste lach tevoorschijn? Of duik je weg en hou je een hand voor je gezicht?

Of we het leuk vinden of niet, de camera is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse bestaan met alle smartphones en ook op elke social media site wordt er om een foto van jou gevraagd. Dus kom op girls. We gaan er voor zorgen dat we altijd Smart&Sexy op foto's staan.

TIPS:

1) Denk mooie gedachtes over jezelf. Jij bent prachtig zoals je bent. En luister maar niet naar dat kleine stemmetje in je hoofd dat je anders vertelt! Als jij mooie gedachtes hebt tijdens het maken van de foto, is dat ook te zien aan jouw uitstraling. 

2) Laat je eens op de foto zetten door een goede fotograaf die gespecialiseerd is in het op de foto zetten van mensen die dat spannend vinden. Petra van vliet maakte er een mooi filmpje over. En ook in de blog van Else Kramer lees je veel tips.

3) Speel ermee. Kies er voor vanaf nu gewoon leuk te zijn en te doen als er een camera in beeld komt. En ja, sommige foto's zijn niet leuk maar als jij de aantallen waar jij op staat vergroot is de kans ook groter dat er hele leuke bij zitten, toch? En daarbij, foto's geven hele mooie momenten en herinneringen weer, die wil je vast niet missen

 

Je kan Lisa ook boeken als spreker of kijk op de facebookpagina van Smart&Sexy, daar staat nog veel meer leuks.

Meer Lisa op www.smartensexy.nl

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+!

Gerelateerde onderwerpen