Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© subbotina
Foto: © subbotina
In het nieuws

Een gezond cadeau
Wat geef je de gezondheidsfreak voor kerst?

Redactie VROUW

S

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met voeding en gezondheid. Met kerst voor de deur is het geen gek idee om voor hen verrassende gezonde cadeaus te kopen. Wat kies je voor wie?

Vrouwelijke gezondheidsjunkie: Spirulina

Deze gezonde alg zit bomvol vitaminen en mineralen die goed zijn voor onze gezondheid, ook is het de rijkste eiwitbron ter wereld. De grote hoeveelheid fosfor in spirulina draagt bij aan een gezonde huid en gezond haar. De gezondheidsjunkie kan het in haar dagelijkse groene smoothie doen, of er een reinigend gezichtsmasker van maken.

Mannelijke gezondheidsjunkie: Tribulus Herbal Extract

Dit kruidenextract wordt al duizenden jaren gebruikt binnen de traditionele Chinese geneeskunde om de prestatieverhogende eigenschappen. Het verhoogt het immuunsysteem, maar wordt ook wel gezien als afrodisiaca.

Beautyqueen: MSM Poeder

MSM poeder is een vorm van zwavel en is goed voor huid, haar en nagels. Uit onderzoek blijkt dat haren er dikker en glanzender van worden en het sneller groeit. Het fungeert als bouwsteen voor het eiwit van het haar. Nagels worden harder, sterker en groeien sneller. De huid krijgt optimale voeding van binnenuit, maar ook van buitenaf als de beautyqueen het toevoegt aan haar badwater.

Bewuste mama: Pure kokosolie

Biologische extra virgin kokosolie is een multifunctioneel cadeautje voor drukke, maar bewuste, mama’s. Het is niet alleen de meest gezonde olie om in te bakken, wat kokosolie ’s morgens op de nuchtere maag stimuleert de werking van de schildklier en dus de stofwisseling. Ze kan het gebruiken als dagcrème of natuurlijke bodyolie. Het heeft een antibacteriële én anti-verouderende werking.

Sportverslaafde: Hennep eiwitpoeder

Vooral bodybuilders en krachtsportbeoefenaars zijn dol op proteïne poeders omdat de aminozuren in deze eiwitpoeders het herstel van beschadigd spierweefsel bevorderen en de aanmaak van nieuw spierweefsel stimuleren. In sommige van deze poeders zitten stoffen die niet zo goed zijn voor de gezondheid, maar hennep eiwitpoeder is een supergezond alternatief. Het is plantaardig en zit vol gezonde aminozuren, enzymen en antioxidanten.

Maak er een ontspannen kerst van!

Advies van Jesse van der Velde vind je op de site Verjongingscoach

Voor altijd jong!

Jesse van der Velde is de eerste verjongingscoach in Nederland, en schreef onder meer het boek "Voor Altijd Jong". (De eerste twee hoofdstukken kan je nu gratis downloaden op  www.vooraltijdjong)

 

Gerelateerde onderwerpen