Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© 123rf.
Foto: © 123rf.
In het nieuws

20% vindt trio geen probleem
Hoe ver ga jij in bed voor jouw partner?

Redactie VROUW

D

Dirty talk, sm of een triootje: hoeveel heb jij in bed over voor jouw partner? Behoorlijk veel, zo blijkt uit een rondvraag onder 750 vrouwen. 

Deze vrouwen werden ondervraagd door Ze.nl in samenwerking met de makers van de nieuwe Nederlandse film De Overgave.

SM

Hoewel vrouwen anno 2014 behoorlijk zelfstandig zijn inclusief een eigen willetje, hebben ze toch veel voor hun partner over tussen de lakens.

Zo overweegt maar liefst 80% van de vrouwen om aan SM te doen als haar partner dat graag wil, terwijl van dit percentage maar 31% dit zélf interessant vindt. Voor slechts 19% van de vrouwen is dit een absolute no go.

Partnerruil 

Nog zo'n gewaagde: anale seks. Hier zijn de vrouwen erg over verdeeld.

Een derde (34%) van de vrouwen geeft aan dat als hij het wil, ze het een kans geeft. 29% twijfelt, maar zou het misschien doen en 37% wil hier niks mee te maken hebben, 'jammer dan voor hem'.

 

Echter, partnerruil is voor veel vrouwen (84%) een brug te ver, ook als haar partner het wil. 16% stemt (dan wel niet eenmalig), toch uiteindelijk toe.

Voor een trio staan ook weinig dames in de rij: een vijfde vindt het het proberen waard, 44% van de vrouwen twijfelt en 37% zegt dat haar partner 'de pot op kan' als hij dat wil.

Dirty talk

Als het wat minder gewaagd is, zijn vrouwen toch wat sneller bereid concessies te doen. Een paar schunnige woordjes tussen de lakens omdat hij dat wil, is volgens de meeste vrouwen dan ook niet zo'n probleem.

Precies de helft van de ondervraagden babbelt heel wat af in bed als haar partner dat wil. 

Sexy setje

En sexy lingerie? 4% vindt het onzin, en heeft geen zin om zichzelf in een sexy setje te hijsen omdat haar partner dat graag wil. 39% wil het alleen bij speciale gelegenheden doen en 56% vindt het geen probleem als hij daar blij van wordt.

Een striptease is voor veel vrouwen ook 'een ding'. 13% weigert, als haar partner een striptease als verjaardagscadeau wil. 87% zou het na veel twijfels of een flinke slok op wél voor hem doen.

 

Praat mee

Hoe ver ga jij in bed om jouw man tevreden te houden? Heb je wel eens een seksuele handeling gedaan tegen je zin in?  Wat zou jij absoluut nooit doen, ook al zou dit je relatie redden?

Praat met ons mee!

 

Blijf op de hoogte! Volg VROUW op Facebook, Twitter of Instagram.

Gerelateerde onderwerpen