Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© 123rf
Foto: © 123rf
In het nieuws

Horoscoop
Single? De beste match staat in de sterren

Redactie VROUW

B

Ben je het zat om single te zijn en lukt het maar niet om de liefde van je leven te vinden? Binnen de astrologie is bekeken welke sterrenbeelden bij elkaar passen, dus misschien is het tijd de sterren te raadplegen.

De astrologie kent vier elementen: vuur, aarde, lucht en water. Als je deze tekens met elkaar combineert, pakt dat soms heel leuk uit – en soms juist helemaal niet. Zo zijn de vuurtekens erg actief en willen de watertekens graag emoties voelen. Aardetekens houden van realisme en nuchterheid, de luchttekens zijn daarentegen veel aan het denken en zweven. Wie vormen er een goede match?

Ram – 21 maart t/m 20 april (vuur)

Als Ram ben je vrij jaloers, strijdlustig, bazig en koppig. Rammen zijn daarnaast zeer dynamisch en direct, ze hebben een positieve houding en reageren snel. Het uitgebreide profiel van de ram vind je hier.

De Ram gaat heel goed met de luchttekens, ze steken elkaar aan met enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: tweelingen, weegschaal, waterman

Stier – 21 april t/m 21 mei (aarde)

Stieren zijn onverschillig, nonchalant, onoplettend, besluiteloos, afhankelijk van anderen en stellen zich alles te romantisch voor. De Stier is ook heel vriendelijk, tactvol, sociaal, goedaardig en beminnelijk. Het uitgebreide profiel van de stier vind je hier.

Het sterrenbeeld Stier combineert heel goed met de andere aardetekens. Ze hechten waarde aan dezelfde dingen in het leven en daardoor zijn de combinaties vaak standvastig. Verder doen de watertekens het ook erg goed bij de Stier.

Beste matches: steenbok, maagd, schorpioen, vissen, kreeft

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni (lucht)

Tweelingen hebben de neiging om alles te bekritiseren of de draak met iemand te steken, ze zijn vaak krachteloos en ondankbaar en klagen om het minste of geringste. Ze zijn daarentegen ook erg flexibel, sympathiek en expressief en beschikken over een goede intelligentie. Het uitgebreide profiel van de Tweelingen vind je hier.

Tweelingen vormen een goede combinatie met de vuurtekens. Ze steken elkaar aan met enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: ram, leeuw, boogschutter

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli (water)

De Kreeften onder ons zijn zwaar op de hand met een enorme hang naar het verleden, daarnaast zijn ze humeurig en erg jaloers. De kreeft is verder geduldig, gevoelig, romantisch, sociaal en moederlijk is. Het uitgebreide profiel van de Kreeft vind je hier.

Als Kreeft match je heel goed met de andere watertekens. Jullie voelen elkaar goed aan zonder daar veel woorden aan vuil te maken. Verder gaat de kreeft goed met aardetekens.

Beste matches: schorpioen, vissen, stier, maagd, steenbok

Leeuw – 23 juli t/m 23 aug (vuur)

De Leeuw heeft een groot ego, waardoor hij arrogant en verwaand kan zijn. De goede eigenschappen zijn dat Leeuwen een sterke levenskracht hebben en integer, creatief, royaal en waardig zijn. Het uitgebreide profiel van de Leeuw vind je hier.

Leeuwen gaan erg goed samen met luchttekens. Ze steken elkaar aan met enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: tweelingen, weegschaal, waterman

Maagd – 24 augustus t/m 23 september (aarde)

Kortzichtigheid, egoïstisch en pietluttig gedrag en het altijd maar geven van kritiek zijn de negatieve karaktertrekken van de maagd. Ze zijn daarentegen zeer ijverig, ordelijk, zorgvuldig, menslievend en liefhebbend. Het uitgebreide profiel van de Maagd vind je hier.

De Maagd gaat heel goed samen met andere aardetekens. Ze hechten waarde aan dezelfde dingen in het leven en daardoor zijn de combinaties vaak standvastig. Verder doen de watertekens het ook erg goed bij de Maagd.

Beste matches: stier, steenbok, vissen, schorpioen, kreeft

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober (lucht)

De Weegschaal is overgevoelig, zelfgenoegzaam, pretentieus, koel, verwaand en veeleisend, maar ook heel hartelijk, correct, innemend, liefhebbend, onweerstaanbaar en sociaal. Het uitgebreide profiel van de Weegschaal vind je hier.

Weegschalen in combinatie met de vuurtekens zijn een goede match. Ze steken elkaar aan met hun enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: ram, leeuw, boogschutter

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november (water)

De Schorpioen staat erom bekend misbruik te maken van macht. Verder zijn ze fanatiek, jaloers, vernietigend en handelen ze uit eigenbelang. De goede eigenschappen: een spirituele kijk op zaken en het vermogen hebben om eerlijke besluiten te nemen. Het uitgebreide profiel van de Schorpioen vind je hier.

De Schorpioen gaat heel goed samen met andere watertekens. Jullie voelen elkaar goed aan zonder daar veel woorden aan vuil te maken. Verder gaat de Schorpioen goed met aardetekens.

Beste matches: kreeft, vissen, stier, maagd, steenbok

Boogschutter – 23 november t/m 21 december (vuur)

De Boogschutter is arrogant en heeft gebrek aan bescheidenheid. Verder zijn ze kleinzielig, onoplettend, onzorgvuldig en vaak te onstuimig. Hun goede eigenschappen zijn een optimistisch, joviaal, vrijgevig en filosofisch karakter. De Boogschutter is bovendien fortuinlijk. Het uitgebreide profiel van de Boogschutter vind je hier.

Als Boogschutter combineer je erg goed met luchttekens. Jullie steken elkaar aan met enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: tweelingen, weegschaal, waterman

Steenbok – 22 december t/m 20 januari (aarde)

De Steenbok is koud, vrekkig, onverschillig en star. De goede karaktereigenschappen: Steenbokken zijn praktisch, gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar. Het uitgebreide profiel van de Steenbok vind je hier.

Ben jij Steenbok? Dan match je heel goed met andere aardetekens. Jullie hechten waarde aan dezelfde dingen in het leven en daardoor zijn de combinaties vaak standvastig. Verder doen de watertekens het ook erg goed bij de Steenbok.

Beste matches: stier, maagd, vissen, kreeft, schorpioen

Waterman – 21 januari t/m 19 februari (lucht)

De Waterman is koppig, wispelturig, opstandig, tegendraads, excentriek en verzet zich graag tegen de bestaande orde. Ze zijn daarentegen vindingrijk, intuïtief en sociaal. Het uitgebreide profiel van de Waterman vind je hier.

Watermannen in combinatie met de vuurtekens zijn een goede match. Ze steken elkaar aan met hun enthousiasme en stimuleren elkaar.

Beste matches: ram, leeuw, boogschutter

Vissen  – 20 februari t/m 20 maart (water)

Vissen zijn besluiteloos, misleidend en stellen zich graag op als martelaar. Positieve karaktereigenschappen zijn er uiteraard ook: ze zijn gevoelig voor de verlangens van anderen en ze streven graag idealisme na. Het uitgebreide profiel van de Vissen vind je hier.

Vissen combineren heel goed met andere watertekens. Jullie voelen elkaar goed aan zonder daar veel woorden aan vuil te maken. Verder gaan Vissen ook erg goed met aardetekens.

Beste matches: kreeft, schorpioen, stier, maagd, steenbok

Heb jij een relatie en passen jullie horoscopen ook, of juist niet? Deel je reactie hieronder en praat mee!