Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© 123rf
Foto: © 123rf
In het nieuws

Praat mee
Slaapkamersleur? Stuur je man op cursus!

Redactie VROUW

S

Stel het verloopt tussen jou en je geliefde niet meer zo soepel tussen de lakens, wat doe je dan? Dan stuur je hem op een sekstraining! Althans ... dat is wat de meerderheid van de Nederlandse vrouwen zou doen. En jullie?

Is het vuurwerk tussen de lakens al jaren verdwenen en zit je met je handen in het haar? Je bent niet de enige! Maar liefst 96% van de Nederlandse vrouwen vindt dat haar partner wel een seksuele training kan gebruiken. Zo blijkt uit onderzoek van VOMO, een organisatie voor seksuele ontwikkeling, onder ruim tienduizend vrouwen tussen de 35 en 75 jaar.

---
Tips: zo voorkom je sleur in je seksleven
---

Vergoeding door zorgverzekeraar

Vrouwen zijn echter niet bereid om een de portomonnee te trekken voor het verbeteren van het seksleven. Zo vindt meer dan de helft dat de zorgverzekeraar deze sekslessen zou moeten vergoeden. De reden? Het zorgt niet alleen voor een goede bedpartner, maar ook voor een betere gezondheid én voorkomt seksuele problemen als pornoverslaving en impotentie.

---
Lees ook: 'Ik heb meer zin in seks dan mijn man'
---

Seksueel verveeld

Seksuoloog Astrid Kremers verbaasd het niets."Vrouwen raken sneller seksueel verveeld dan mannen. De vrouwelijks seksuele lust wordt vaak onderschat. Zij hebben behoefte aan passie en vuur, ze willen bemind worden", zo schreef ze eerder op VROUW.nl

Wat vinden jullie van deze sekstraining? Denk je dat het een oplossing zou kunnen zijn tegen een seksuele sleur? Zou jij willen dat je partner een cursus volgt?

Praat mee!

Bron: VOMO

Gerelateerde onderwerpen