Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

In het nieuws

Na vier weken lijnen
'Complimenten doen veel met je'

Redactie VROUW

G

Geen slagroomtaart, geen chips, geen patat... deze tien vrouwen houden het al vier weken vol. Tijdens de actie ' Bikinislank' gaan ze de strijd aan met de overtollige kilo's aan de hand van de dieetmethode van Dr. Frank. Niet voor niets. Passen ze na tien weken in een kledingmaat kleiner, dan winnen ze een reis naar Brazilië. Een reflectie, bijna halverwege de rit. Komen de salades al hun neus uit?

Gabriella Smits (50)

Gewicht bij start van de actie: 84,8 Gewicht na 4 weken diëten: 80,4 Ervaring: „Ik heb weinig tot geen honger, maar overdag op het werk heb ik het soms wel moeilijk. Na weer tien wortelen, terwijl collega’s om me heen zitten met lekkere broodjes en koekjes… Maar ik ga door, geen twijfel mogelijk. Dit is mijn laatste poging om een leuk gewicht te krijgen en vast te houden.”

Yvonne van de Giezen (40)

Gewicht bij start van de actie: 92 Gewicht na 4 weken diëten: 88,6 Ervaring: „De eerste twee weken gingen heel gemakkelijk. De laatste twee weken gingen moeizamer. Niet qua hongergevoel, maar vanwege het resultaat op de weegschaal. Afgelopen week ging ik kleren kopen, een maat kleiner! Dat euforische moment geeft me veel motivatie en ook het ’samen afvallen’ werkt heel stimulerend.
 

Ratna Spijkerman (30)

Gewicht bij start van de actie: 84,8 Gewicht na 4 weken diëten: 80 Ervaring: „Ik ben ’dik’ tevreden, ik blijf gelukkig afvallen. Als ik alleen ben heb ik het wel moeilijk, ik ben dan geneigd op zoek te gaan naar alles wat niet is toegestaan. Maar ik voel me veel beter en wil graag op dit roze wolkje blijven zitten. Complimenten doen veel met je.”

Gerelateerde onderwerpen