Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© ANP
Foto: © ANP
In het nieuws

Oproep
Jammer: de laatste drie dagen graaien

Redactie VROUW

V

Vandaag zijn alweer de allerlaatste Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf van start gegaan. Drie dagen graaien naar koopjes in het chique warenhuis. De fanatiekelingen stonden vanochtend om 8 uur al voor de deur. Maar waarom vinden we die kortingen nou zo geweldig?

Mooie dure spullen scoren voor weinig geld, dat is tegenwoordig een sport geworden. Maar dit botst met het luxe imago dat de Bijenkorf uitstraalt en precies om die reden stopt het warenhuis na ruim 30 jaar met de Drie Dwaze Dagen.

Dol op alles wat uitverkoop heet

Veel vrouwen zijn dol op (bijna) alles waar een bordje AANBIEDING of OP = OP boven staat, blijkt uit een van onze enquêtes. Ruim een derde van de vrouwen zegt ‘dolgelukkig’ te worden van afgeprijsde artikelen. En 85% bespaart op deze manier ook nog geld. Daarnaast gaf ook 85% van de ondervraagde vrouwen aan dat ze zelfs wacht op de uitverkoop.

Op het moment dat er uitverkoop is, kunnen we ons bijna niet meer bedwingen en zijn we ervan overtuigd dat er voordeel te behalen valt. We lopen met het koopje naar de kassa, maar daar weten we waarschijnlijk al niet meer hoeveel voordeliger het product nu precies is.

Herkenbaar? Hoe uitverkoopgevoelig ben jij? Laat het ons weten via oproep@vrouw.nl o.v.v. ‘uitverkoopgevoelig’