Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

AP | Associated Press Invision
Foto: AP | Associated Press Invision
In het nieuws

Horen, zien en meepraten: tv-tip
Netflix pakt de draad weer op met Emily, Spencer, Aria, Hanna en Alison

Redactie VROUW

J

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat Pretty Little Liars.

Hoe nu verder, dachten we even vlak voor het einde van de laatst uitgezonden aflevering van Pretty Little Liars. Maar in de laatste paar seconden wisten de makers onze nieuwsgierigheid te treffen. Een korte blik op ’vijf jaar later’ werd ons nog even snel gegund.

Vanavond pakt Netflix de draad weer op met Emily, Spencer, Hanna, Aria en Alison. We zijn inderdaad vijf jaar verder en alle dames hebben hun leven aardig op de rit. Ze zijn allemaal uitgewaaid, met uitzondering van Alison, die nog altijd in Rosewood woont. Zij vraagt haar vriendinnen om terug te keren naar de plaats waar alle ellende ooit begon. De vriendinnen besluiten op haar verzoek in te gaan, maar of dat nu zo verstandig is?!

Netflix, on demand

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!

En, wat vind jij? Laat je horen!