Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

In het nieuws

WINACTIE
Win een gloednieuw paar Biker sneakers van Wolkyshop.com t.w.v. €99.95

D

De Biker sneaker van Wolkyshop.com was dé zomerhit van 2015 en is weer terug! Met comfort als uitgangspunt is de Biker sneaker een echte eyecatcher aan je voeten.

Wolky-sneaker

De Biker sneaker heeft een sportieve driekleurige rubberen rand. Bij Wolkyshop is de sneaker verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren! Zoals het een Wolky-schoen betaamt; is deze gymp volledig gevoerd met leer en met uitneembaar voetbed in de maten 36 t/m 43.

Win een paar hippe Biker sneakers met kleur naar keuze

Wij mogen maar liefst 8 van deze zomerse eyecatchers weggeven. De Wolky-sneaker heeft de looks die kunnen concurreren met de aller-hipste gympen van dit moment. Het uitneembare voetbed en de volledige uitvoering in kwaliteitsleer bieden net even iets meer comfort. Wolky gaat al met meer dan dertig jaar voor hoge kwaliteit en staat voor langdurig plezier van een modieuze schoen met een herkenbaar design en dito comfort. De winnares mag zelf haar favoriete kleur kiezen.

Wil jij de komende zomer de blits maken met een paar te gekke Biker sneakers van Wolkyshop? Dat kan door de onderstaande vraag te beantwoorden!