Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Getty Images
In het nieuws

Lieve 2 miljoen lezeressen:
deze is voor jullie!

coördinator digitaal

Elske van der Velden

E

Eigenlijk zouden we 2 miljoen odes willen schrijven: een ode voor elke lezeres die afgelopen maand op onze site is geweest. Om haar te bedanken voor het delen van haar verhaal, het geven van haar ongezouten mening en het kletsen met onze redactie. Want dat is natuurlijk waar VROUW.nl om draait: om jullie. Wij zijn slechts een doorgeefluik van jullie verhalen en meningen. En wat zijn we daar blij mee!

Een maand na lancering mochten we al 1 miljoen mensen bedanken. Niet veel later zijn dat er 2 miljoen. Afgelopen maand lazen jullie massaal de verhalen die jullie zelf met ons deelden via social media en onze site:

1. Lieve Amalia

Op Koningsdag schrok onze journaliste Marjolein Hurkmans zo van de reacties op Twitter over onze Prinses Amalia dat ze besloot in de pen te kruipen en deze ontroerende open brief te schrijven. De brief werd massaal gedeeld op social media. 

2. Ik bekeerde me tot de islam

Drie jaar geleden bekeerde Ilse Visser (26) zich tot de islam. Sindsdien noemt ze zichzelf Nour. Vroeger draaide haar leven om uiterlijk en stappen, nu heeft ze een brandende liefde voor Allah. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde. Lees het hele verhaal hier.

3. Ja, ik wil (een open relatie)

Madelief Vester (45) woont samen met Sjors (47), en stemde in met een open relatie omdat híj dat graag wil. Ze is consultant en moeder van twee kinderen (16 en 14).

4. Verliefd op de baas

Vandaag is het nationale secretaressedag. Het grootste cliché in liefdesland is wel een relatie tussen de secretaresse en haar baas. Soms loopt die uit in een fiasco, maar het kan ook goed gaan. Chantal (35) wist tijdens haar sollicitatiegesprek al dat Martijn (44) meer zou worden dan een leidinggevende...

5. Minnares in sexy ondergoed

Dagboek van aan een Minnares, het vaste vervolgverhaal dat elke zaterdagavond online gaat op VROUW.nl, wordt inmiddels door tienduizenden mensen wekelijks gelezen. Deel 22 was een wel heel groot succes… Lees ‘m hier nog een keer.

Winnen: 2000 glossy's!

Omdat wij geloven dat wij VROUW.nl alleen maar kunnen maken omdat jullie al jullie mooie, inspirerende, intrigerende en ontroerende verhalen met ons delen, willen wij graag trakteren. En wel met onze VROUW Glossy: wij geven 2000 exemplaren weg! Wil jij kans maken op 1 exemplaar, laat hieronder dan je gegevens achter. 

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!