Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lekker in je vel-challenge
In het nieuws

Dit zijn de 3 experts
van de Lekker in je vel-challenge

T

Tijdens de Lekker in je vel-challenge word je begeleid door onze experts Mieke Kosters, Marije de Vries en Daphne van Rossum. We stellen ze graag aan jullie voor.

Afslankcoach Mieke Kosters

Mieke Kosters dacht altijd dat ze van de wind al aankwam. Tot ze het eetgedrag van haar slanke vriendinnen ging observeren én kopiëren. Ze viel 18 kilo af met elke dag chocola en wijn. En wordt nooit meer dikker. Ze specialiseerde zich in de psychologie achter eetgedrag en heeft inmiddels meer dan 250.000 boeken verkocht en 25.000 afvallers getraind. Haar nieuwste boek 'In 20 minuten van XL naar S’ ligt vanaf 19 december in de winkels. 

Sportdeskundige Marije de Vries

Marije de Vries (1981) onderneemt en werkt als trainer en coach binnen de fitnessbranche en het bedrijfsleven. Met een door haar ontwikkeld veranderingsprogramma helpt zij ieder jaar duizenden mannen, vrouwen en werknemers met de overstap naar een ideale lifestyle en succesvol ondernemen. Kijk op www.fitternederland.nl voor meer informatie. 

Journalist Daphne van Rossum

VROUW-journalist Daphne van Rossum doet samen met jou mee aan de Lekker in je vel-challenge. Want lekker in je vel komen te zitten? Dat wil Daphne wel! Toen hoofdredacteur Marieke 't Hart haar benaderde voor deze challenge hoefde ze ook niet lang na te denken. In een eerder stadium is ze al heel veel afgevallen, maar dat is er de afgelopen jaren in recordtempo bijgekomen. Ze weegt nu meer dan ooit, al haar kleding zit loeistrak en ze voelt zich niet meer fijn. Tijd om bewust te kijken naar haar leefstijl! "Dames, we gaan ervoor!" 

Enthousiast geworden en wil jij ook meedoen? Je kunt je nog tot 27 december 2016 inschrijven voor de Lekker in je vel-Challenge

Ja, ik ga ook de uitdaging aan