Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Instagram Jayjay
In het nieuws

De vriendschap
die niemand zag aankomen

journaliste

Eline Doldersum

D

De bijzondere vriendschap tussen boerin Bertie en Jayjay is er een in de categorie uitzonderlijk. De twee fanatiekelingen leerden elkaar kennen tijdens Expeditie Robinson en zijn sindsdien de beste vrienden.

De Zeeuwse boerin, die vanavond te zien is in de grote finale, en de ex-rugbyspeler waren wekenlang op elkaar aangewezen op het zogenoemde afvallerseiland op de Filipijnen. Tot grote verbazing van veel kijkers bleek het al snel bijzonder goed te klikken tussen de twee tegenpolen, waardoor in korte tijd een wel heel bijzondere vriendschap opbloeide.

Jouw bijzondere vriendschap

Bijzondere vriendschappen zoals die van Jayjay en Bertie zijn er vást meer en daarom zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Dus deel jij lief en leed met je buurvrouw van tachtig? Is de nieuwe vrouw van je ex jouw beste vriendin? Of loop je de deur plat bij je baas?

Kortom: is jouw vriendschap niet voor de hand liggend en wil je ons vertellen over jullie bijzondere band? Wacht dan niet langer, stuur je verhaal en contactgegevens naar ons op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Laat hier je gegevens achter!


Gerelateerde onderwerpen