Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: ANP
In het nieuws

Zie jij
De Mol al?

Redactie VROUW

E

Eindelijk is het zover! Zaterdag begint het nieuwe seizoen van Wie Is de Mol? Ben jij een volleerd Molloot en is jouw eerste slag in het grote spel der ontmaskering meteen raak? Veronica Magazine stelt de tien kandidaten aan je voor.

1. Yvonne Coldeweijer, zangeres (30) 

Hollandse Hoogte

Ze werd bekend als Keet! op Telekids en stoomde door met rollen in de musicals Wicked en The Little Mermaid. In 2014 presenteerde ze Campinglife, dus ook qua survivallen heeft ze de nodige ervaring opgedaan. Heeft deze blondine nog meer trucjes achter de hand?

2. Jeroen Kijk in de Vegte, radio-dj (42)

Hollandse Hoogte

In 1989 begon Jeroen zijn eigen lokale radiostation. Inmiddels is hij met Bureau Kijk in de Vegte niet meer weg te denken uit de programmering van Radio 2. Als dj kletst hij zich overal uit. Eens kijken of hem dat nu ook gaat lukken.

3. Sigrid ten Napel, actrice (23)

Hollandse Hoogte

Ze mag dan de benjamin van het stel zijn en er ontzettend onschuldig uitzien met haar lange, blonde haren en puppy-ogen, maar onderschat Sigrid niet. Met haar 23 jaar heeft ze toch al heel wat ervaring op zak, dankzij rollen in Penoza
en Riphagen. Eens kijken hoe meedogenloos zij het spelletje speelt.

4. Thomas Cammaert, acteur (32)

Hollandse Hoogte

Dat hij zich goed kan inleven in ingewikkelde situaties, heeft deze Vlaamse acteur wel bewezen met zijn rollen in Ramses en Soldaat van Oranje. Daarnaast heeft hij zijn uiterlijk ook nog eens mee. Daar maakt hij vast gebruik van. Of moeten we 'misbruik' zeggen?

5. Imanuelle Grives, actrice (31)

Hollandse Hoogte

Ze speelt een keiharde tante in de dramaserie Celblok H. Onder één hoedje spelen en dingen verzwijgen zijn voor haar dus een koud kunstje, als het in het script staat dan. Maar lukt het haar ook om als zichzelf haar concurrenten op een dwaalspoor te zetten en er met de winst vandoor te gaan?

6. Diederik Jekel, wetenschapsjournalist (32)

Hollandse Hoogte

Door zijn master Vastestoffysica aan de Universiteit Twente kan deze 32-jarige wetenschapsjournalist analyseren als de beste. ‘Begrijpbaar’, een combinatie van begrijpelijk en grijpbaar, is één van zijn zelf verzonnen woorden. Wordt die creativiteit onderdeel van zijn tactiek?

7. Roos Schlikker, columnist (41)

Hollandse Hoogte

Roos vond één studie niet genoeg, dus studeerde ze naast Nederlands ook nog communicatie. De walkietalkies zijn bij haar dus in goede handen. Of juist niet. Afgelopen jaar bracht de schrijfster een bundel van haar columns uit, getiteld 'We Rommelen Maar Wat Aan'. Als dat maar goed gaat.

8. Jochem van Gelder, tv-presentator (53)

Hollandse Hoogte

Een praatjesmaker in hart en nieren. En als je weet dat hij aan de pabo heeft gestudeerd, snap je ook dat Jochem geen enkele angst heeft om een grote groep te leiden. Als presentator van Lachen om Home Video’s lijkt Jochem zich ook prima te vermaken. Ze zeggen altijd dat eerlijkheid het langst duurt, maar of hij het daarmee redt...

9. Vincent Vianen, choreograaf (32)

Hollandse Hoogte

Dat Vincent kan dansen, is geen geheim. Hij stond al eens op het podium met Usher en Jermaine Jackson. Minder bekend is dat hij een opleiding multimediale vormgeving heeft afgerond. Wij zijn benieuwd welke talenten deze choreograaf nog meer voor ons verborgen houdt.

10. Sanne Wallis de Vries, comédienne (45)

Hollandse Hoogte

Ze is het gewend om in de spotlights te staan. Op de meest onverwachte momenten heeft deze comédienne een grap paraat waarna je niets anders kunt doen dan dubbel liggen. Geen ongunstige eigenschap in dit spel; het kan weleens dé manier zijn om vrijstellingen weg te kapen voor de neuzen van concurrenten.

Tekst: Lotte Alyja Millekamp

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!