Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Screenshot Kansas City Star
In het nieuws

Familie gezocht: vijf broertjes en zusjes
willen samen geadopteerd worden

journalist

Maaike Schaap

V

Vijf kinderen tussen de 2 en 11 jaar, allemaal met hun eigen hobby’s en dromen. Maar één ding hebben de broertjes en zusjes gemeenschappelijk: ze willen samen geadopteerd worden. De Kansas City Star plaatste de ontroerende oproep voor de broers en zussen; 1500 mensen reageerden. 

Wat er precies gebeurd is met de biologische ouders van de vijf, is niet bekend. Toch willen de kinderen uit het Amerikaanse Kansas graag samenblijven.

In de oproep worden alle kinderen voorgesteld. De oudste Bradley is 11 en houdt van muziek. Preston is 10 en houdt van dieren en buiten zijn. Het middelste kind, Layla (10), wil zieke of gewonde dieren redden als ze ouder is. Landon (6) wil gymleraraar worden en doet wedstrijdjes met zijn broer. En de jongste, Olive (2), houdt ervan om te knuffelen.

Bradley (11), Preston (10), Layla (8), Landon (6) en Olive (2) zoeken een adoptiegezin | Foto: screenshot Kansas City Star

Het is gestoord

Op het moment verblijven de kinderen in verschillende pleeggezinnen en is het adoptie-agentschap druk bezig alle aanvragen door te nemen. Corey Lada van het adoptieagentschap geeft aan dat de profielen van de kinderen van de website verwijderd moesten worden, omdat de site de hoeveelheid aanvragen niet aankon. In een reactie: "Dit is een viral reactie, het is gestoord. In de meer dan 13 jaar dat ik hier werk, heb ik nog nooit zoiets meegemaakt."

Jij op VROUW.nl

Heb jij een bijzonder (adoptie)verhaal dat je met ons wilt delen? 

Dat kan hier