Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

In het nieuws

Zetten OG3NE zusjes
een nieuwe trend?

Kim Querfurth

O

Op het Songfestival treedt Og3ne op in zwarte glitteroutfits: Amy in een stoere catsuit, Shelley in een elegant jurkje en Lisa in een sexy jurkje met diep décolleté. Is er een nieuwe modetrend op komst?

De kledingkeuze van OG3NE blijkt een schot in de roos! De zwarte glitteroutfits van Amy, Shelley Lisa kunnen op veel enthousiasme rekenen. 

 

Twijfels hadden de meiden vooraf niet. Ze waren heel nauw betrokken bij de keuze van de juiste outfits, die kostuumontwerper Tycho Boeker exclusief en helemaal op maat voor hen maakte.

Ik-weet-niet-wat-ik-aan-moet

Iedere vrouw heeft wel een LBD (Little Black Dress) in de kast. Ideaal voor de ik-weet-niet-wat-ik-aan-moet-naar-een-feestje-momenten. Simpel, zwart, meestal van onkreukbaar crêpe-materiaal. En ook de catsuit is een trendy kledingstuk. Maar wie weet vestigen de OG3NE girls een heuse glittertrend in Nederland?

Schoen Noë

De glamouroutfits van de meiden zijn namelijk wel een tikje on-Hollands te noemen. Doorgaans wordt glitter hier nog steeds geassocieerd met kerst- en nieuwjaarskleding. Hoewel het in de VS en in Engeland het hele jaar door verkrijgbaar is, is dat bij ons een lastige kwestie. Tycho: “Wij vinden dit meer theaterkleding, iets voor op het podium en dat is natuurlijk ook zo, dan pak je lekker uit.”

Glitterinspiratie

Voor wat glitterinspiratie hoef je overigens niet gelijk van top tot teen in de glitters te gaan. Het mag ook hier en daar een glitterapplicatie of een stenen decoratie zijn als blikvanger. Wie glitter op de jurk kiest, doet er goed aan geen opvallende sieraden te kiezen, net als de OG3NE meiden. Een simpel strass oorbelletje volstaat dan. En wie nog wat glitterschroom heeft, kan ook beginnen met een glitterpump, een glittertop op een broek of een glitterblouse.

Bulaggi clutch

 

Gerelateerde onderwerpen