Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lekker in je vel-challenge
In het nieuws

Even voorstellen:
Zij zijn jouw steun en toeverlaat

Redactie VROUW

T

Tijdens de Lekker in je vel-challenge krijg je steun en support van Sonja Bakker, Marjolein Hurkmans, Monique Daling, Merel Schut en Mariëlle Wisse. We stellen ze graag aan jullie voor.

Sonja Bakker

Na jarenlang diëten volgde Sonja in 1995 de opleiding tot gewichtsconsulente. Aan de hand van de cursus orthomoleculaire voeding die ze daarna volgde, ontwikkelde Sonja haar eigen dieetmethode. Inmiddels zijn we twaalf jaar en bijna net zoveel boeken verder en is ‘Sonja Bakkeren’ een werkwoord geworden. Ben jij er klaar voor?

Marjolein Hurkmans

Al jaren heeft Marjolein het erover: ze wil afvallen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zéker wanneer je culinair journalist bent! Vrijwel iedere dag krijgt Marjolein nieuwe etenswaren binnen om te testen. Zal ze al die lekkere verrassingen zes weken lang kunnen weerstaan?

Monique Daling

Stiekem komt Monique ieder jaar een paar pondjes aan. In principe niet zo’n drama, maar toch denkt ze zich fijner zou voelen met een beetje minder. Omdat Monique eigenlijk helemaal niet in diëten gelooft, is het nog maar de vraag hoe het ‘Sonja Bakkeren’ haar gaat bevallen.

Merel Schut

Merel heeft - zoals ze het zelf zegt - een echt dertigersbuikje. “Zo een waarvan je weet dat ‘ie voor altijd blijft.” Toch gaat ze tijdens de Lekker in je vel-challenge een poging wagen. Cola en chips zijn haar guilty pleasures en dat ze die nu zes weken lang moet laten staan, lijkt Merel heel lastig!

Mariëlle Wisse

Als er iemand is met jojo-ervaring, dan is het Mariëlle wel. Na meerdere enthousiaste afvalpogingen, vindt ze het genoeg. Die kilo’s moeten nu écht voorgoed verdwijnen. Mariëlle wil dertig kilo kwijt en hoopt met Sonja een goede start te maken.