Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

De Toppers
Foto: Hollandse Hoogte | Harold Versteeg
In het nieuws

Mooi roze is niet lelijk:
De beste Toppers-kledingtips

Kim Querfurth

D

De Toppers treden de komende drie dagen op in de ArenA in Amsterdam. De ultieme gelegenheid om eens flink uit te pakken. Met het thema Pink Circus moet dat helemaal goed komen, toch? Ex-Toppers-styliste Hanna Suurland is privé-styliste van Gerard Joling en heeft Toppers-kledingtips. De beste? Koop geen outfit die later in de vuilnisbak of verkleedkist belandt.

Wat een geluk. Roze is deze zomer in alle kleurgradaties verkrijgbaar in de collecties, want het is dé modekleur.

Budget 

Iets minder budget? Deel een outfit met je vrienden. Koop een roze herenpak bijvoorbeeld van OppoSuits: de een draagt de blazer, de ander de broek. Ook handig voor een volgend feestje met een 'over de top'-dresscode.

De synthetische materialen uit de feestwinkel kunnen gaan plakken. Dat is op te lossen door een katoenen T-shirt en katoenen ondergoed te dragen. Wees creatief met het dubbelthema: naast roze is ook circus goed, dus een paardenshirt of trapezejurkje met een roze accent is een optie.

Glittergehalte

De ongeschreven uitdaging van de Toppers is om boven het hoge glittergehalte van Gerard uit te komen. Ga dus los met glitterdecoraties om een customized look neer te zetten. Met een hele groep op pad: laat snel nog wat roze T-shirts met opschrift (Topper-fan?) bedrukken om een eenheid te vormen.

Denk aan details: roze oorbellen, lippenstift, nagellak en sokjes, maar liever geen roze naaldhakken, want je wilt ook een beetje dansen.

Jij op VROUW 

Ga jij ook naar De Toppers? Deel via onze facebookpagina bij ons bericht of hier jouw foto van je outfit die je aan gaat doen naar De Toppers. 

Gerelateerde onderwerpen