Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Marcel Krijgsman
In het nieuws

Mini-VROUW musicalbijlage:
'Mamma Mia! Ik moet in lycra'

Redactie VROUW

M

Morgen, 15 september, zit bij De Telegraaf als extraatje een mini VROUW magazine waarin alles draait om... musicals!

Antje Monteiro (49), die de rol van Donna speelt in Mamma Mia!, biecht in de mini-VROUW op dat ze van kleur verschoot toen ze voor het eerst haar lycra glitterpak aantrok en in de spiegel keek. Sindsdien is ze thuis flink aan het sporten geslagen, drinkt ze geen druppel meer en let ze op haar voeding. "Ik roep overal dat ik mijn geluk niet op kan omdat ik mijn droomrol mag spelen maar…. HELP, lycra!"

Stage Entertainment en VROUW Magazine hebben de handen ineengeslagen om de start van het nieuwe musical- en theaterseizoen extra onder de aandacht te brengen. Deze minispecial is geheel gewijd aan de musicals van Stage Entertainment en ziet er qua opmaak exact hetzelfde uit als het reguliere weekblad VROUW

Zo is de Mini-VROUW in dezelfde stijl opgemaakt als het reguliere weekblad, met de vaste rubrieken als o.a. een puzzel, een shopping, een opgebiecht, een portrettenserie en columns. 

Carli Hermès

Icoon

Naast onder meer een column van musical­producent Albert Verlinde en interviews met musicalsterren als Simone Kleinsma (60), die Annie M.G. Schmidt (1911-1995) speelt in Was getekend, Annie M.G. Schmidt. Antje: "Kort nadat ik hoorde dat deze musical eraan kwam, werd ik gevraagd voor de hoofdrol van Annie. Ik zei meteen 'ja', want ik ben gek op haar repertoire. Annie is een icoon!"

Eerste exemplaar

VROUW-hoofdredacteur Marieke ’t Hart verraste Albert Verlinde met het eerste exemplaar van deze bijzondere VROUW-bijlage. 

Bekijk hier de video.