Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lekker in je vel-challenge 2016

Blog Rick en Linde:
'Eindelijk naar Fase II'

Redactie VROUW

R

Rick en Linde behoren tot één van de drie stellen die wij volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun zevende blog schrijft Linde over haar persoonlijke overwinning!

Het gaat goed, ik voel me goed. Ik heb een tijd gedacht dat het afvallen bij mij maar niet op gang zou komen, maar het lijkt erop dat mijn lichaam de knop nu toch echt heeft omgedraaid. Ik voelde me wat futloos in de eerste koolhydraatarme fase, maar nu ik in fase II zit gaat het veel beter!

Overstap

Ik ben vorige week overgestapt op de tweede fase. Ik durfde eerder niet zo goed, omdat ik bang was dat ik dan misschien veel langzamer zou afvallen. Dr. Hofstra vertelde mij echter dat sommige mensen een klein beetje koolhydraten nodig hebben om goed te kunnen afvallen. Dat trok mij over de streep. Ik dacht: wie weet hoor ik wel bij die sommige mensen.

Kleding zit wijder!

Ik merkte al wel dat het afvallen goed op gang kwam. Strakke kleding zit beter, andere kledingstukken zitten een stuk ruimer. Desondanks was ik toch verrast door het getal dat de weegschaal aangaf: 93,3 kilo! Ik woog in januari nog 99 kilo, dus je begrijpt wel dat ik ontzettend blij ben.

Gewend

Inmiddels behoort de coldpack tot mijn avondritueel en het valt best mee. Ook stop ik de gezonde gerechten al automatisch in mijn karretje tijdens het boodschappen doen. Ik hoef er bijna niet meer over na te denken! De maaltijden zijn ook nog steeds lekker, dus dat valt Rick en mij alles mee. Met Rick gaat het ook allemaal nog goed!

Doelen

Wat dat betreft denk ik dat we echt al een doel hebben gereikt: we weten wat we eten. Is er toch nog iemand geweest (dr. Hofstra) die ons heeft laten zien dat we het wél kunnen.  

Groetjes Rick en linde

En, wat vind jij? Laat je horen!