Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lekker in je vel-challenge 2016

Blog Rick en Linde:
'Wij weerstaan verleidingen met gemak!'

Redactie VROUW

R

Rick en Linde zijn één van de drie stellen die we volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun tiende blog schrijven zij over creativiteit in de keuken. 

De bruiloft komt steeds dichterbij en daardoor hebben we onze handen vol aan het plannen van de mooiste dag van ons leven. Gelukkig gaat onze nieuwe levensstijl als vanzelf en zijn we daar niet meer zoveel tijd aan kwijt.

Boodschappenwijsheid

Zo kunnen we de verleidingen beter weerstaan. Het komt vooral aan op juiste keuzes maken in de supermarkt. We hebben ondervonden dat je in ieder geval niet met lege maag je boodschappenkarretje moet vullen. Grote kans dat je dan veel te veel en ongezonde producten inslaat.

We zorgen er daarom voor dat we al goed gegeten hebben van te voren. Ook proberen we verspreid op de dag te eten. Zo kunnen wij de verleidingen prima weerstaan!

SLIM in de keuken

Ook worden we steeds handiger in de keuken. We breiden onze recepten steeds weer iets uit om de variatie erin te houden. We hebben gemerkt dat een gezonde levensstijl ook beter vol te houden is door heel gevarieerd te eten.

Zo hebben we een wokschotel gemaakt met rundvleesreepjes, allerlei groenten en sambal. Ook de asperges met zelfgemaakte botersaus, gekookt ei en zalmmoot viel goed in de smaak. Heerlijk en koolhydraatarm! 

Asperges met botersaus

 

Rundvleesreepjes

 

En, wat vind jij? Laat je horen!