Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lekker in je vel-challenge 2016

Blog Rick en Linde:
'Onze broeken zakken allemaal af!'

Redactie VROUW

R

Rick en Linde zijn één van de drie stellen die we volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun elfde blog schrijven ze over de ziekenboeg bij hun thuis.

"Bijna de laatste blog alweer! Nog maar een weekje te gaan in de Lekker in je vel-challenge. Deze week hebben we eigenlijk weinig nieuws.

Ziekenboeg

"We zijn allemaal ziek geweest hier, behalve Rick. Hij snottert wat, maar verder komt hij er deze keer mooi mee weg. Zoals jullie kunnen begrijpen, stonden we niet met griep in de sportschool."

"Ik had echt het gevoel dat mijn lichaam al genoeg bezig was met mijn lijf weer gezond krijgen. Ik at ook best weinig. Ik heb me daarom ook niet gewogen, saai allemaal hè? Zo'n weekje griep is niks aan. Volgende week gaan we daarom weer vol aan de bak!"

Eindmeting

"Volgende week donderdag hebben we onze eindmeting in Utrecht bij dr. Hofstra. Heel leuk om hem ook weer te zien! We zijn benieuwd wat voor resultaat we gaan zien na die 12 weken hard werken."

"We verwachten dat we zeker vooruit zijn gegaan. Onze broeken kunnen we straks gelukkig weggooien, want die zakken allemaal af! De challenge is straks over, maar het gezonde leven natuurlijk niet. We blijven dit doen, in ieder geval tot aan onze bruiloft. Daarna gaan we verder met onze eigen invulling van fase 3."

En, wat vind jij? Laat je horen!