Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lekker in je vel-challenge 2016

'De reacties op het nieuwe figuur
van Martin zijn wisselend'

Redactie VROUW

M

Martin en Petra zijn één van de drie stellen die we volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun elfde blog schrijven zij over hun nieuwe lichaam en hoe de omgeving daarop reageert.

"Wat zien wij een verschil op de foto’s van elf weken terug en nu! Het is ontzettend goed te zien dat we zoveel zijn afgevallen. Martin is tien kilo kwijt en Petra een mooie acht. Het SLIM eten gaat ook erg goed en proberen we zoveel mogelijk in ons leven te passen. Dat zie je terug in ons figuur! We zitten lekkerder in ons vel en vooral Martin voelt zich erg goed. Toch zijn de reacties wisselend."

Martin: voor & bijna op het einde van de challenge
Petra: voor & bijna op het einde van de challenge

Complimenten

"Petra krijgt vooral veel complimentjes van mensen uit de omgeving. Iedereen zegt dat ze er top uitziet en dat het duidelijk te zien is dat ze zo goed is afgevallen. Niet zo gek ook, want ze past weer in broeken die ze al heel lang niet heeft kunnen dragen! Daar moet je je wel heel prettig bij voelen." 

Te slank?

"De reacties op het nieuwe figuur van Martin zijn wisselend. Veel mensen vinden hem er juist niet zo goed uitzien, misschien omdat het contrast tussen elf weken en nu wel heel groot is. Ze zijn bang dat hij misschien een beetje doorslaat in het afvallen."

Fanatieke fietser

"Daarnaast komt Martin meer aan zijn beweging dan ooit. Hij is weinig in de sportschool te vinden, maar traint hard voor de Amstel Gold Race, een wielrenwedstrijd. Hij trapt nu al intensief om uiteindelijk een mooie prestatie te kunnen neerzetten."

Tegenslag

"Met de gezondheid van Petra gaat het minder goed. Ze heeft ontzettend veel rugpijn, waardoor het sporten eigenlijk niet mogelijk is. Daarnaast is ze extreem vermoeid. Voor de buitenwereld zet ze een grote glimlach om, maar zodra ze thuis is…"

Groetjes Martin en Petra

En, wat vind jij? Laat je horen!