Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lekker in je vel-challenge 2016

Blog Rick en Linde: 'Eerst nog even
op ramkoers voor de bruiloft'

Redactie VROUW

R

Rick en Linde behoren tot één van de drie stellen die we volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun twaalfde blog blikken zij terug op een bijzondere tijd.

"Exact twaalf weken terug klaagden we nog wat over de nieuwe start die we zouden maken. We waren bang voor wat er komen ging, en wat we allemaal moesten gaan omgooien in ons vertrouwde leventje.

'Een bourgondische levensstijl hoort gewoon bij ons en een gezellig leven' dachten wij. Inmiddels weten wij wel beter.

Kaasjes en wijntjes

De eerste twee weken waren wel echt het zwaarst. In de koolhydraatarme eerste fase was het soms echt even afzien. We waren dat met onze eerdere kaasjes en wijntjes in de avond écht niet gewend!  

In de tweede fase begonnen we echt op gang te komen. We begonnen de eerste resultaten te zien en die motiveerden ons om door te gaan. Vanaf dat moment ging het bijna als vanzelf: een nieuwe levensstijl was geboren!

Resultaat

Het resultaat van de challenge is vooral een goed gevoel. We krijgen veel complimenten over ons uiterlijk en ineens passen we weer in kledingstukken die we eerder echt niet dicht kregen. Ook de resultaten van de eindmeting in Cardiologie Centrum Utrecht waren hartstikke goed!

Niet dat we stoppen met SLIM… We gaan nog door tot onze bruiloft eind mei. En rond de kerst wil Linde zeker in maat 40 passen! We hebben goede voornemens genoeg, maar eerst nog even op ramkoers voor de bruiloft, haha.

Dankwoord

We willen Dr. Leonard Hofstra heel erg bedanken, want hij is de eerste die ons gemotiveerd kreeg. Dat was nooit eerder gelukt. We hadden echt een stok achter de deur nodig en dat was deze challenge zeker. Dr. Hofstra en Kimberley stonden vanaf het begin voor ons klaar, en daar zijn steeds meer mensen uit onze omgeving bijgekomen. Dank jullie wel!"

En, wat vind jij? Laat je horen!